Læs den officielle beskrivelse

 • Varighed (år): 1,5 år eller 3 semester
 • Kvalifikation tildelt: Kandidatuddannelsen i lov og politik i Den Europæiske Union
 • Kvalifikationer: Master grad (2. cyklus)
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Studieform: Fjernundervisning
 • Minimum ECTS Credits: 90

Profil af programmet

Formålet med programmet er at:

 • Fremme en tværfaglig tilgang og forskning ved at give de studerende mulighed for at specialisere sig i offentlig og international lov, politisk teori, statskundskab, internationale og europæiske studier samt andre områder, der falder inden for det bredere felt af statskundskab. Den systematiske udvikling og berigelse af viden inden for ovennævnte områder er et vigtigt aktiv for dem, der ønsker at arbejde i en række erhverv, sektorer og organisationer.
 • Tilbyder ph.d.-uddannelse til indehavere af en bachelorgrad i juridik, samfundsvidenskab eller andre relevante bachelorgrader samt til personer, der har til hensigt at arbejde inden for relevante fagområder inden for juridisk videnskab (f.eks. Som advokater, dommere, juridiske konsulenter i virksomheder og i andre private organisationer).
 • Udbyde postgraduate uddannelse til personer, der har til hensigt at arbejde i den offentlige sektor, semi-offentlige organisationer, den lokale administration, offentlige organer og organisationer, ikke-statslige organisationer eller i diplomatkorps.

Programmets specifikke mål er at:

 • Assimilere grundlæggende begreber inden for offentlig ret og statsvidenskab. Dette er en vigtig forudsætning for at udvikle en dybtgående tilgang til komplekse spørgsmål.
 • Giv den nødvendige viden i forhold til de rige institutionelle og juridiske spørgsmål vedrørende en række områder, såsom statens forfatningsmæssige organisation og styring, menneskerettigheder, EU's drift og dets sammenkobling med medlemsstater og nationale jurisdiktioner, nuværende udvikling i den offentlige administration (corporate governance, e-forvaltning, nye ansvarlighedspraksis og gennemsigtighed), udformning og gennemførelse af socialpolitik med henvisning til moderne sociale og økonomiske retfærdighedsteorier mv.

Programmet er struktureret på en måde, der gør det muligt for studerende at specialisere sig inden for deres særlige interesse efter at have erhvervet de grundlæggende grundlag for tværfaglig og metodisk forskning og grundlæggende viden inden for offentlig ret og politisk teori. Programmet sigter mod at tjene som blandt andet et "værksted" for og et udviklingsfelt af en struktureret tværfaglig kultur gennem identifikation af kompleksiteten af ​​rumlige problemer, men også gennem en omhyggelig afgrænsning af discipliner og metodologiske tilgange for henholdsvis juridisk videnskab og politisk videnskab .

Karriereudsigter

N / A

Adgang til videre studier

Kandidater fra programmet kan accepteres i tredje cyklus grader (Doctorate Degree)

Adgangskriterier

Programmet tillader eleverne i efterår og forårssemester. Ansøgninger om optagelse til programmet vil kun blive betragtet fra kandidater, som opfylder minimumskriterierne for indlæring som beskrevet nedenfor:

 • Udvalgte studerende skal være indehavere af en af ​​følgende bachelorgrader: Juridisk, Statskundskab, Offentlig Administration, Internationale Studier, Europæiske Studier, Internationale Relationer, eller enhver anden relevant grad.
 • Studerende opfylder engelskspråklige krav, hvis deres første grad blev undervist på engelsk. Ellers skulle de være nødt til at præsentere en gennemsnitlig TOEFL score på 500, GCSE "O" niveau med minimum "C" eller IELTS med en score på gennemsnitligt 5,5-6 eller en score placering på ENGL-100 niveau på universitetet engelsk Placeringstest. Universitetet tilbyder engelsk kurser på forskellige niveauer for at hjælpe eleverne med at nå den krævede standard for optagelse til et kandidatuddannelse.

Andre adgangskrav omfatter to anbefalingsbreve og et brev fra den potentielle studerende, der udtrykker sin interesse for at følge programmet. For yderligere oplysninger henvises til universitetets optagelsesafdeling.

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte midterste termer, projekter mv.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semesterkursusgennemsnit (GPA) og kumulativt pointgennemsnit (CPA).

Afgangskrav

Den studerende skal gennemføre 90 ECTS og alle programkrav.

Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Læringsresultater

Efter vellykket afslutning af dette program skal eleverne kunne:

 1. Udvikle viden om grundlæggende begreber, principper og teorier inden for offentlig ret og statsvidenskab.
 2. Demonstrere færdigheder relateret til indholdet og de særlige objekter af det kognitive felt.
 3. Anvende de nødvendige metodologiske værktøjer til at gennemføre uafhængig forskning om specifikke problemer eller problemer inden for specialfagene offentlig lov og statsvidenskab.
 4. Udnytte de grundlæggende begreber, principper og teorier samt hans / hendes specifikke kendskab til de forskellige objekter af det kognitive felt for at gennemføre ovennævnte uafhængige forskning.
 5. Kombiner tværfagligt de respektive metodologiske og kognitive værktøjer i henholdsvis juridisk og politisk videnskab med henblik på at levere innovative tilgange og forslag.
 6. Udvikle hans / hendes egne specifikke teorier, som skal basere den tværfaglige og metodiske tilgang til specifikke problemer og problemer.
 7. Kombiner teoretisk og empirisk viden for at kunne behandle enkle eller komplekse spørgsmål, der opstår i faglige områder af interesse.
 8. Identificere prioriterede spørgsmål, som fortjener analyse og evaluering på nationalt, europæisk eller internationalt plan.
 9. Gennemfør de nødvendige analytiske, organisatoriske, ledelsesmæssige og kommunikationsfærdigheder, der kræves for at blive involveret i hans / hendes faglige interesser, både nationalt og internationalt.
 10. Udnytte de nødvendige forsyninger og den tilknyttede kultur i stræben efter løbende forbedring af hans eller hendes individuelle færdigheder og kompetencer efter afslutningen af ​​studierne.
 11. Evaluere og foreslå forbedringer i institutionelle organisationssystemer og i procedurer relateret til emnerne i programmet, især i processer i det bredere område af offentlig administration.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Program undervist i:
Engelsk
Græsk
University of Nicosia

Se 27 flere kurser fra University of Nicosia »

Senest opdateret November 22, 2018
This course is Online
Start Date
Contact school
Duration
3 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
13,590 EUR
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school