Oversigt

Dette kursus er designet til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder til at blive en kompetent, forskningsinformeret og innovativ engelsk for akademiske formål (EAP) praktiserende læge.

Over hele verden har der været en markant stigning i efterspørgslen efter EAP-lærere. Denne vækst stammer fra udvidelsen af ​​engelsk som undervisningsmateriale, internationalisering af videregående uddannelsessektor, stadig mere dominerende stilling i engelsk som sprog for uddannelse og forskning samt hurtig udvidelse af adgangen til videregående uddannelse.

Dette kursus fokuserer på udviklingen af ​​lærerkompetencer for at forbedre de studerendes faglige færdigheder. Det indebærer viden og færdigheder, der indeholder meget mere end grundlæggende beherskelse af klasseledelsesstyringsfærdigheder og kendskab til sprogsystemer.

For at opnå dette og som EAP er hovedsageligt tværfagligt, bygger dette kursus på en bred vifte af intellektuelle kilder, herunder:

  • andet sprog erhvervelse
  • anvendt lingvistik
  • TESOL
  • psykologi
  • sociologi af uddannelse
  • epistemologi og filosofi
  • ideologi
  • kulturelle studier
  • medieundersøgelser

Kerneelementer giver en dyb forståelse af EAP's rolle i akademiske sammenhænge, ​​akademisk diskurs og litteratur og passende EAP pædagogik.

Du vil udvikle dine intellektuelle færdigheder og forbedre dine undervisningsfærdigheder og forståelse af EAP gennem aktiviteter, der omfatter samarbejdsarbejde og engagerende med akademiske medarbejdere.

Du kan også få mulighed for at deltage i en forlovelsesbegivenhed med alumner, der vil dele deres historier om deres undervisningskontekst, karrierevej, klasseværelset episoder og fortsat faglig udvikling.

Find ud af mere.

Kursus detaljer

Detaljerede adgangskrav

Hvis en ansøger har en første grad, der omfatter fokus på sprogundervisningsteori og -metode eller har gennemført et væsentligt godkendt TESOL-metodikkursus, vil den krævede erfaring reduceres til mindst to måneders fuldtidsundervisning i engelskundervisning. 145 timers deltid erfaring).

Undervisningserfaringsberegningen bør ikke indeholde en undervisningsøvelse som en del af et kursus. Ansøgere skal vise, hvordan timer for deltids engelskundervisning er blevet beregnet. Ansøgere, der har online undervisning erfaring, skal vise, hvordan deres timer er blevet beregnet, og give skriftlige bevis fra arbejdsgivere (skal indsendes på ansøgningstidspunktet).

Struktur

Det lærte element i dette kursus består af fire 30-credit moduler, plus en 60-credit dissertation. Den kan gennemføres over to år på deltid plus en otte måneders afhandling. Der er PGDip og PGCert udgangspunkter.

Vurdering

Hvert 30-kredit modul vurderes ved en skriftlig opgave på 6.000 ord. For at færdiggøre mesterne skal du opnå et pass på 50 på hver opgave.

15.000-ordsafhandlingen er et originalt stykke arbejde og bør relateres til en af ​​de valgte moduler på et godkendt emne.

Online kursusmaterialer og support

Vores online materialer giver en interaktiv læringsoplevelse. De giver dig mulighed for at træffe beslutninger om hvilke aspekter af et modul at arbejde på, hvornår og i hvilket tempo. Du er en del af et online-fællesskab, der bidrager til ugentlige diskussionsaktiviteter, som vil hjælpe dig med at holde motivation.

Adgangskrav

2: 2 niveau (eller international tilsvarende). Ansøgere uden en første grad men med en godkendt, relevant faglig kvalifikation vil blive overvejet individuelt; Mindst ni måneder fuldtidsundervisning Engelsk sprogundervisning erfaring (650 timers deltid erfaring)

Engelsk sprogkrav

IELTS: 7,0 (ikke mindre end 6,5 i et hvilket som helst element)

Karriere

Karriere destinationer for vores kandidater omfatter rådgivere, undervisningsrådgivere, sprogundervisere, primær / sekundærlærere og erhvervs- / erhvervsuddannere og instruktører. En række af vores kandidater er allerede ansat, mens de deltager i deltidsstudier for faglig udvikling i deres valgte karriere.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Senest opdateret Februar 18, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019