Læs den officielle beskrivelse

Kursus detaljer

Som kvalificeret lege terapeut er du allerede opmærksom på betydningen af ​​selvudtryk og kreative medier i terapi. Uanset om du tilstræber en forfremmelse inden for dit nuværende område eller ønsker at udforske et bestemt spilterapi-emne, vil denne MA forbedre dine eksisterende terapeutiske færdigheder gennem forskning, så du kan forbedre børnene for yderligere at forbedre livet.

Du vil studere de nyeste teorier i denne nye sektor, og undersøge skiftet fra traditionelle terapimetoder til mere moderne teknikker som bevægelse, vejrtrækning og sensoriske aktiviteter.

I begyndelsen af ​​dit kursus vil du bruge din erfaring til at vælge dit område af specialforskning og udvikle et forslag til praktikbaseret legterapiforskning, der vil danne grundlag for din afhandling.

Leveret af Academy of Play and Child Psychotherapy (APAC) og valideret af universitetet som en del af et samarbejdspartnerskab, vil du gennemføre dette kursus online, så du kan tilpasse dit studie omkring dine personlige og professionelle forpligtelser.

Bemærk, at alle ansøgninger og forespørgsler til dette kursus behandles af APAC, og startdatoer kan variere afhængigt af din studieplads.

Kursusfordele

Vi leverer vores kursus i samarbejde med Academy of Play and Child Psychotherapy (APAC) og sikrer, at du studerer de nyeste teorier i denne nye sektor, herunder vigtigheden af ​​neurobiologi om forbedring af effekterne af legterapi til traumatiserede børn. Når du er færdig med kurset, vil du have en anerkendt akkreditering.

Vi har også stærke forbindelser med Play Therapy UK (PTUK) og Play Therapy International (PTI), de førende innovatører i erhvervet, og tilbyder dig ekspert karriere rådgivning og et væld af viden.

Vores fleksible online kursus giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo, så du kan tilpasse dit studie omkring dine personlige forpligtelser. Du får adgang til en række træningssessioner, der drives af APAC på steder i hele Storbritannien, sammen med støtte fra vores dedikerede vejleder og mulighed for at debattere og dele dine erfaringer i vores virtuelle forelæsningsrum og chatrum. Du vil kunne deltage i fora, hvor du kan sende dine tanker og lære af dine vejleder og medstuderende.

Adgangskrav

Ansøgere bør have gennemført PG Certificate Therapeutic Play Færdigheder og PG Diploma Play Therapy ved Leeds Beckett University , eller have en tilsvarende kvalifikation.

IELTS:

IELTS 6.0 med ingen færdigheder under 5,5, eller en tilsvarende kvalifikation. Universitetet yder fremragende støtte til enhver ansøger, som måtte være forpligtet til at foretage yderligere engelsksprogskurser.

MATURE APPLICANTS

Vores universitet bifalder ansøgninger fra modne ansøgere, der demonstrerer akademisk potentiale. Vi kræver sædvanligvis nogle tegn på nylig akademisk undersøgelse, for eksempel færdiggørelse af et adgangskursus, men nyere relevant erhvervserfaring kan også overvejes. Bemærk venligst, at for nogle af vores faglige kurser skal alle ansøgere opfylde de angivne adgangskriterier, og i disse tilfælde kan erhvervserfaring ikke overvejes i stedet.

Hvis du ønsker at søge gennem denne rute, skal du henvise til vores universitets anerkendelse af prior learning-politik.

Bemærk venligst, at alle ansøgere til vores universitet skal opfylde vores standard engelsksprogskrav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variationer heri vil blive opført på de enkelte kursuskrav.

Jobudsigter

Efter afslutningen af ​​dette kursus vil du være velegnet til at tilstræbe en forfremmelse på dit felt, fremskridt i en forskningsrolle eller indtaste akademisk arbejde. Du kan også fortsætte med at tage de kurser, du har brug for til at blive en PTUK-certificeret træner, og hjælpe fremtidige legeterapeuter til at starte deres karriere i dette stadig vigtigere område.

  • Spilterapeut
  • Børnepsykolog
  • Fællesskabsarbejder

Karriere Råd

Vores dedikeret job og karriere team tilbyder ekspertrådgivning og en masse ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og få beskæftigelse. Uanset om du er i dit første eller sidste år, kan du tale med medarbejdere fra vores Careers Office, der kan tilbyde dig råd fra at skrive et CV til at søge efter job.

moduler

moduler

Udvikling af et praksisbaseret legeterapiforskningsforslag

Udvikle din forståelse af, hvad der synes at være "normal" eller en "taget for givet" antagelse, og undersøge de paradigmeskift, der er sket i psykosocial og terapeutisk forskning, hvor der traditionelt har været en skel mellem forskning og praksis.

Forskning Dissertation for Practice Based Play Therapy

Du vil blive støttet til at planlægge og styre den forskning, der er nødvendig for at udføre den plan, der er udviklet i dit forrige modul, for at udarbejde en afhandling af faglig relevans og have passende akademisk rigor.

Faciliteter

Bibliotek

Vores bibliotek er åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hver dag på året, der giver dig adgang til specialiserede bøger og tidsskrifter, læringsrum, computere, multimediefaciliteter og udlejning af medieudstyr. Ti tusinder af vores biblioteks digitale ressourcer, herunder e-bøger, ejournals og databaser, kan fås online på et tidspunkt og sted, der passer til dig.

Clinical Skills Suite

Succesen på £ 1 million er designet til at imødekomme uddannelsesbehovet hos en række sundhedspersonale med specialudstyr i specialbyggede værelser, der gør det muligt at udføre forskellige sessioner i et passende og sikkert miljø.

Gym og sportsfaciliteter

Det er nemt at holde sig godt i Leeds Beckett - vores fitness-suiter er nemme at komme til, udstyret med al den nyeste teknologi og tilgængelig for alle sportsmedlemmer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Leeds Beckett University »

This course is Online
Start Date
Duration
1 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato