Oversigt

MA / MSc i miljø og forvaltning program er en tværfaglig kandidatgrad designet til at forbedre strategisk beslutningstagning på miljøområdet. Programmet lægger vægt på teamwork og fokuserer på tekniske og politiske spørgsmål ved hjælp af systemer og bæredygtighedsperspektiver for at forberede dig til ledelse og ledelse i din miljøkarriere.

Dette er et 42-årigt, 2-årig blandet program, herunder 3, 3 ugers campus-boliger, kombineret med online-læring og en afhandling.

Blended Delivery Model

Online Learning

Størstedelen af ​​dette program er erfaret gennem online læring. Online kurser giver dig mulighed for at opfylde kravene til arbejde og familie, mens du studerer. Ved hjælp af vores webbaserede læringsplatform får du adgang til dine læsematerialer, gennemføre individuelle og gruppearbejde og engagere dig med resten af ​​dine klassekammerater og instruktører; online fra hvor som helst. Hvert online kursus varierer i længden, med pauser mellem kurser.

On-campus Residency

I løbet af dit toårige program deltager du i tre, tre uger på campus-boliger. Her møder du ansigt til ansigt med dine instruktører, cohort og team. Du har indstillet klassetimer samt lektier og møder uden for klassetimer, hvilket gør dette til en intensiv og givende tid.

Hvem er det til

Dem fra alle niveauer af regering, erhvervsliv, rådgivning og ikke-statslige organisationer, der ønsker at opnå færdigheder og legitimationsoplysninger som ledere og ledere for at fremme deres nuværende karriere eller lancere en ny. Studerende vil forfølge enten en Master of Arts eller Master of Science baseret på individuel akademisk historie og erhvervserfaring.

Ansøgere, der ikke har den formelle akademiske uddannelse for at få adgang til optagelse, kan vurderes ud fra både deres formelle uddannelse og deres uformelle læring i overensstemmelse med fleksibel adgangspolitik.

RRU Library

resultater

Kandidater fra dette program vil have udviklet lederskab og ledelsesmæssige færdigheder i forbindelse med miljømæssig bæredygtighed og vil være parat til at anvende deres læring og føre ændringer på arbejdspladsen med det samme. Kandidater vil være kyndige og effektive fagfolk inden for kommunikation, viden, lederskab og teamwork, kritisk tænkning og global bevidsthed.

Kandidater fra MA / MSc i miljø og ledelse vil kunne:

  • Vurdere miljømæssige, sociale, kulturelle, politiske, juridiske og økonomiske elementer til at opretholde og forbedre miljøhensyn og økosystemets trivsel
  • Udvikle og evaluere mål, målsætninger og strategier, idet der tages hensyn til forskellige perspektiver
  • Forbered, kommunikere og gennemføre handlingsplaner
  • Lav beslutninger, der kræver en bred forståelse af videnskabelig viden, politik og regulering og ledelsesmæssige færdigheder
  • Løs problemer effektivt, både individuelt og som holdspiller
  • Vær som en leder, der kan imødekomme de grundlæggende udfordringer ved at flytte til et bæredygtigt samfund
  • Besidder færdighederne til at koordinere og integrere forskellige perspektiver, der vil hjælpe industrien, regeringen og offentligheden med at træffe informerede beslutninger, der reducerer forurening, spare ressourcer og skabe en fremtid, der er produktiv, retfærdig og bæredygtig
  • Besidder en bred miljøvision og en god forståelse for miljøvidenskab og den offentlige og private sektors dynamik.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Senest opdateret November 13, 2018
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Sep 3, 2019
Sep 1, 2020
Duration
2 år
Deltid
Price
31,760 CAD
Undervisningsomkostninger er for hele programmet: $ 31.760 (International studerende), $ 25.310 (Indenlandske studerende).
Deadline
Kontakt skolen
2 Years | Blended Delivery
Juni 1, 2020
2 Years | Blended Delivery
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 3, 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
2 Years | Blended Delivery
Start Date
Sep 1, 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Juni 1, 2020
2 Years | Blended Delivery

Sep 3, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
2 Years | Blended Delivery
End Date

Sep 1, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Juni 1, 2020
2 Years | Blended Delivery
End Date

How we're different

Master's in Environment & Management at Royal Roads University