Læs den officielle beskrivelse

Job-integreret MA / MBA (USA) i General Management er den ideelle start på din karriere. Programdeltagere arbejder fuldtids som ledelsesassistenter i virksomheder og gennemfører samtidigt et toårigt interaktivt online studieprogram på SIBE i samarbejde med Post University (USA). Ved at behandle udfordrende real-case projekter som en integreret del af undersøgelsen udvikler du dine egne kompetencer og samtidig skaber målbare fordele for partnerfirmaerne. MA / MBA (USA) er for akademikere i alle discipliner.

 • Studieperiode: 24 måneder.
 • Grader: Master of Arts i General Management (MA) og Master of Business Administration (MBA), 120 point efter ECTS.
 • Sprog: Engelsk
 • Seminarlokaler: Lokalafhængig via online campus, Placering i virksomheden, Tidsmæssig fleksibilitet.
 • Start datoer: flere gange om året.
 • Valgfri separat udenlandsk undersøgelse, kan bookes.
 • Test kandidatuddannelsen i vores prøveundersøgelse uden forpligtelse

MA er premium-akkrediteret af FIBAA og tilhører således 3% af premiumforseglerne blandt kandidatuddannelserne i FIBAA-akkrediterede programmer. FIBAA certificerer således fremragende undervisning i dette studieprogram. FIBAA tildeler en præmieforsegling til studieforløb, der allerede er etableret på markedet, og som ikke kun mødes, men også overstiger hovedparten af kvalitetskravene. Den MA i General Management, der er tildelt af SIBE , er premium-akkrediteret af FIBAA og kvalificerer den studerende til at fortsætte for at studere for en doktorgrad. MBA uddelt af Post University er ACBSP akkrediteret.

Indhold

Programmet indeholder 17 kurser plus en kandidats speciale. Inden starten af hvert kursus får eleverne fuld gennemsigtighed vedrørende de respektive indhold, opgaver, prøver og kravskriterier. På den måde ved de præcist, hvornår de skal forvente hvilke opgaver og kan planlægge, hvordan de skal nå deres respektive kursusmål.

Vores partner

114946_POST_LOGO_BALDRIDGE_horizontal-300x171.png

Post University blev grundlagt i 1890. Siden da har det støttet sine elever i at erhverve viden, kompetencer og erfaring, så de kan lykkes på deres valgte område. Baseret i Waterbury, Connecticut, USA, er Post University berømt for kvalitet, karriereforbedrende uddannelser og små seminargrupper. Det er anerkendt af staten Connecticut og akkrediteret af New England Association of Schools and Colleges (NEASC). Malcolm Baldrige Business School er Business School of Post University. Det er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Erhvervsskoler og -programmer (ACBSP). Underviserne på Malcolm Baldrige Business School er senior-eksperter med mange års undervisningserfaring. Klik her for "Priser og anerkendelser" på Post University. Post University tilbyder internationale studerende bachelor- og kandidatuddannelser, både som på campus-programmer og i et onlineformat.

Projekt

Du arbejder sammen med din virksomhed om opgaven at planlægge og implementere innovationsprojektet. Typiske projekter er for eksempel inden for international forretningsudvikling, digitalisering eller corporate fremsyn mv. Online seminarer på Post University giver den generelle ledelses metodiske ekspertise til at løse problemet. De giver praktisk kompetence til at forberede og gennemføre analyser og forretningsplaner for målmarkedet, præcis som du har brug for det til din virksomhed. SIBE leverer med sine projektseminarer personlig støtte fra en projektlærer for hele to år. Denne projektlærer hjælper med at anvende viden fra seminarerne til virksomhedens praksis og miljø gennem coaching. Projektlæreren støtter også eleverne i udvikling, definition, placering og implementering af projektet inden for virksomheden.

 • Projektfokus - digitalisering
  Den MA / MBA i General Management tilbyder digitale indfødte med en første akademisk grad i enhver disciplin mulighed for at arbejde på et eller flere innovative data analyseprojekter i et selskab. Projektarbejdet er integreret i SIBE MA / MBA i General Management, der dækker tværsektorielle områder som informationsteknologi, økonomi og ledelse. Eleverne arbejder i internationale grupper og arbejder på virkelige dataanalyseprojekter gennem hele studietiden.
 • Projektfokus - International Business Development
  Som det fremgår af resultaterne af den langsigtede undersøgelse "Succesfaktorer for tyske virksomheder i udlandet", viser det sig, at ud over produktkvaliteten er valg af den rigtige partner og gode kontakter især afgørende for en vellykket forretning i udlandet. Derudover er god markedsviden og kvalificerede medarbejdere af stor betydning for halvdelen af de undersøgte virksomheder.

Skolen for International Business og Entrepreneurship ( SIBE ) rekrutterer unge ledere med erhvervserfaring i mållandet, der gennemfører et kandidatniveau ledelseskursus på SIBE og arbejder som ledelsesassistenter i et tysk selskab. Afhængigt af virksomhedsprojektet arbejder eleverne i deres hjemland, i Tyskland eller på blandede steder.

Eksaminer

Selvfølgelig skal du også erhverve ny viden og give præstationsarkiver i MA / MBA (USA) i General Management. Men da de egentlige kompetencer er vigtigere i et job end at aflægge videntests, har vi gearet hele programmet til din kompetenceudvikling. Derfor skriver du ikke eksaminer for at teste din viden under MA / MBA (USA) i General Management. I stedet vil du udvikle løsninger til problemer og opgaver i form af præsentationer, overførselspapirer (TP), overfør dokumentationsrapporter (TDR) og ledelsesprojektpapirer (MPP), som du vil bruge til dit innovationsprojekt og din kandidats speciale.

Adgang

Du har:

 • Entusiasme for programmet.
 • Færdiggjort en første grad (grad fra et statsgodkendt universitet, universitetet for anvendt videnskab, BA / "dual system degree" eller tilsvarende grad fra en anden tysk / udenlandsk institution for videregående uddannelse).
 • Mindst 180 point efter ECTS eller internationalt sammenlignelige.
 • Meget god kommando af engelsk.
 • Succesfuldt afsluttet en flertrins udvælgelsesproces på SIBE , en del af Steinbeis University Berlin.
 • KODE®-Evaluering.

Send os venligst følgende:

 • Engelsk CV (maks. 2-3 sider).
 • Brevbrev på engelsk (maks. 1 side).
 • Universitetscertifikat og bedømmelsesark for første-gradskursus.
 • Alkvalitetsbevis for adgang til videregående uddannelse.
 • Arbejdsgiverens referencer, referencebreve (hvis tilgængelig).

Omkostninger

Omkostninger til dig som ledelsesassistent:

 • Undervisningsgebyr på € 340 / måned

Omkostninger til virksomheden:

 • Programgebyr: € 1.070 / måned (plus lovpligtig moms)
 • Løn til ledelsesassistenten: frit omsættelige (dog mindst € 1.500 brutto pr. Måned for beskæftigelse i Tyskland *)

* Ovenstående oplysninger er baseret på den antagelse, at en undtagelse i henhold til § 22 MiLoG finder anvendelse i tilfælde af praktikophold inden for rammerne af et dobbelt SIBE studieprogram; Dette er imidlertid underlagt enhver divergerende jurisdiktion, der måtte opstå i fremtiden. For så vidt påtager SIBE GmbH intet ansvar.

Perspektivprogram

Perspektivprogrammet giver flygtninge med første akademiske grader i enhver disciplin mulighed for at opnå en kandidatgrad og erhvervserfaring hos et tysk selskab i løbet af 24 måneder. Deltagerne i Perspektivprogrammet arbejder heltid (normalt som praktikanter) i virksomheder, der passer til deres baggrund. SIBE masterprogrammet støtter dem i at løse deres personlige karrieremål og udvikle deres kompetencer til fordel for og succes med partnerfirmaet. Rapporter: LBBW Immobilien Kommunalentwicklung GmbH, ctc Cartech Company

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret May 9, 2019
This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
24 måneder
Fuldtid
Price
4,080 EUR
Omkostninger til dig som ledelsesassistent: Undervisningsgebyr på € 340 / måned. Omkostninger til virksomheden: Programgebyr: € 1.070 / måned (plus lovpligtig moms) Løn til ledelsesassistent: frit omsættelige (dog mindst € 1.500 brutto pr. Måned for beskæ
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date

SIBE Project Based Specialization Explained

SIBE Graduation 2018