Læs den officielle beskrivelse

Master i Kommunikation

&nbsp

Vi lever i et samfund, hvor alle områder af viden og menneskelig interaktion er direkte relateret til kommunikation inden for tre områder: underholdning, information og uddannelse.


Kommunikation med teknologiske fremskridt har gjort processen med at skabe, distribuere og manipulere den er nøglefaktorer i verden. Globalisering, økonomisk og socialt fænomen, og for samfundet selv forstår ikt som den nye motor i udviklingen på grund af den øgede kapacitet til at opbevare og distribuere information, og især masse forbrug af det.


Master integrerer grundlæggende begreber for kommunikation i skriftligt, audiovisuelt og multimedia. Programmet analyserer de vigtigste områder, hvor processen er effektiv kommunikation. Strukturen i Master i Kommunikation garanterer sine deltagere til at tilpasse sig mange områder, der gør oprettelse, behandling, opbevaring og distribution af information.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Formål:

  • Uddanne højt kvalificerede fagfolk med kendskab til de forskellige medier: tv, print, radio, multimedie, internet og kommunikation kontorer, samt rutiner for produktion og forskning inden for hvert område.

&nbsp

Specifikke mål:

  • Gennemgang af begrebet kommunikation i forbindelse med den globaliserede videnssamfund.
  • Styrke kommunikation og forhandling færdigheder i komplekse og skiftende.
  • Tænker du på de regler og etiske principper, der styrer og guide den erhvervsmæssige virksomhed af journalister i forbindelse med globaliseringen.
  • Tilegne sig færdigheder i produktionen af ​​journalistiske stillinger inden for forskellige områder.
  • Mødes i et teoretisk og praktisk muligheder, som ikt til at kommunikere.
  • Analyser af omfanget og effekten med medierne i et globalt samfund.
  • Uddanne journalister, der ikke alene kan klare med succes i dagens medier, men for at hjælpe med at udvikle det XXI århundrede journalistik.
  • For at give de studerende opdateret viden på forskellige områder og forberede dem til journalistiske behovene på arbejdsmarkedet i agenturer, aviser, radio, tv og internettet.
  • Giver de grundlæggende færdigheder i kommunikator i design, projektledelse og kommunikation udvikling.
Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 - 24 måneder
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date