Læs den officielle beskrivelse

Internationalt samarbejde altid relateret til to eller flere interessenter til at udveksle viden overførsel teknikker og teknologier, færdigheder og erfaringer, med henblik på at samarbejde i jagten på gensidigt fordelagtige løsninger. Dette væsentlige internationale samarbejdes ånd har været stigende sin tilstedeværelse i dagens globale samfund, er det nu en socio-politisk, økonomisk og organisatorisk, den offentlige sektor stadig stigende opmærksomhed og bekymring fra lokale og internationale organisatoriske og private , hvilket gør internationale samarbejds aktører fra regeringer til multinationale og lokale ngo'er eller fonde.

Dette er nu et scenarie, der kræver en øget indsats i at få en professionalisering af sektoren for den socio-etisk robot organisatorisk engagement i realiseringen af ​​projekter, der effektivt reducerer de uligheder, der opstår i dagens samfund.

The Master of Design, ledelse og projektledelse International Cooperation adresser denne forpligtelse til at definere internationalt samarbejde som et sæt af ressourcer og kapaciteter, som har behov for spillere at øge deres chancer for økonomisk fremgang og vækst og socio-organisatorisk spørge andre aktører kan dække og er villige til at gøre det tilgængeligt. I dette perspektiv et samarbejdsprojekt til at generere forslag / gensidigt gunstige løsninger er nødvendig.

Varighed, kredit struktur og graden

Den anslåede program Master i Design, er Management og Project Management International Samarbejde varighed 900 timer (90 point). Med hensyn til fordelingen af ​​den tid hedder: - At være en afstand program og ikke underlagt klasser, ikke en bestemt startdato sæt, så de studerende kan tilmelde når som helst, forudsat at der ledige pladser.

  • Hvilken akademikere og lærlingeuddannelse årsager disponible mindste en varighed programmet 20 måned.
  • Den maksimale tid til rådighed for programmet er 24 måneder. I denne periode skal den studerende have bestået alle aktiviteter evalueret og godkendt den endelige Master Projekt eller speciale.

The Master of Design, ledelse og projektledelse International Cooperation opstår efterspørgslen efter professionalisme i branchen med en vision af det internationale samarbejde, der øger betydningen af ​​projektet som en enhed, der giver dig mulighed for at designe løsninger med en systemisk, omfattende og globalt perspektiv og, administrere og lede orkestrering af ressourcer og kapaciteter, der muliggør økonomisk og socio-organisatorisk fordel for alle interessenter.

The Master of Design, ledelse og projektledelse International Cooperation afbalanceret og unikt program, der spænder fra den generelle sammenhæng og samarbejde teori til organisatoriske, finansielle, økonomiske og menneskelige relationer i internationale samarbejdsprojekter under et unikt dobbelt tilgang, der favoriserer den ene hånd den integrerede karakter af projektet i faser af design, ledelse og direktion, og på den anden side støtte og næring i IKT og kooperative og kollaborative arbejdsmodeller og ledelse.

stipendier

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) allokerer jævne mellemrum en økonomisk spil med ekstraordinær FUNIBER Scholarship i uddannelse. Hvis du vil anvende, skal du blot indsende din anmodning om at bevilge de nødvendige data portalen hjemme side, og bedømmelseskomitéen vil overveje egnetheden af ​​din ansøgning om tildeling af finansiel bistand i form af Fellowship Training FUNIBER.

Program undervist i:
Spansk

Se 27 flere kurser fra Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
21 måneder
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date