MA i audiovisuelle adresse

Generelt

Program beskrivelse

Master i audiovisuelle adresse

Vær forberedt på at føre succesfulde medievirksomheder. I CPA Online tilbyder vi dig mester i audiovisuelle adresse, som du vil lære at håndtere medievirksomheder fra de strategiske, kommercielle og finansielle vilkår. Mød nøglerne til markedsføring, salg og distribution af audiovisuelle produkter, og du ved, hvordan man udfører en omfattende markedsføringsplan.

Derudover vil du være i stand til at identificere forretningsmuligheder, der tillader dig at definere den vigtigste strategi på den mest egnet virksomhed til at opnå konkurrencemæssige fordele. Du vil være i stand til at udvikle et komplet audiovisuel projekt, dekryptere nøgler audiovisuel produktion proces og skrive fra det synspunkt visuel retning.

Dette er et avanceret kursus, der giver dig mulighed for at arbejde i forvaltningen af ​​enhver form for medievirksomheder designe og organisere hold i produktion, distribution eller tv. Må ikke begrænse dig selv og være forberedt på en komplet styring af audiovisuelle projekter!

DAGSORDEN

  1. Management-programmer
  2. Ledelse og HRM
  3. markedsføring
  4. Forretningsprocesser
  5. Executive producer
  6. Adresse audiovisuel produktion
  7. Capstone projekt
Senest opdateret Dec 2016

Om skolen

CPA Salduie nace fruto del acuerdo entre CPA (Centro de Formación Audiovisual) y la Fundación San Valero, una entidad con más de 60 años de experiencia docente.

CPA Salduie nace fruto del acuerdo entre CPA (Centro de Formación Audiovisual) y la Fundación San Valero, una entidad con más de 60 años de experiencia docente. Minimer