MS i retsmedicinsk psykologi

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Master of Science i retspsykologi er et 36-kredit online-program, der giver studerende indsigt i skæringspunktet mellem psykologi og juridiske spørgsmål. Studerende får en forståelse af, hvad retsmedicinske psykologer gør, og vil lære at anvende denne uddannelse i forskellige professionelle sammenhænge.

Dette uddannelsesprogram vil give de studerende den faglige uddannelse, der er nødvendig for at fungere på et optimalt niveau i en række retsmedicinske omgivelser, hvor psykologi bruges, herunder domstole, retshåndhævelse, strafferet, nationale sikkerhedskontorer, fængsler, agenturer for social service, børnevernes bureauer, og behandlingsfaciliteter.

Mange studerende i vores program har specialiseret sig i jura, mental sundhed eller andre sundhedsydelser og ønsker at arbejde i det retsmedicinske område. Andre er interesseret i at fremme deres karriere og indtage flere ledende stillinger. Nogle af vores studerende bruger denne grad til at gøre dem mere konkurrencedygtige, når de ansøger om et ph.d.-program.

Onlineformatet og ikke-klinisk pensum gør programmet til en fremragende mulighed for arbejdende fagfolk, der har behov for at integrere kandidatstudier med jobansvar. Programmet er også målrettet mod dem, der bor i landdistrikter eller grænser i og uden for De Forenede Stater, dem med begrænset eller ingen adgang til denne type uddannelsesprogram på kandidatniveau og personer, der arbejder med ikke-traditionelle skiftplaner, såsom dem, der er i retshåndhævelse, korrektioner, national sikkerhed og militæret.

webinars

MS i retspsykologiprogrammet er regelmæssigt vært vært for gratis webinarer, der udføres af programfakultetet i områder, der vedrører programmet. Inkluderet i webinarne er en oversigt over programmet og information om anvendelse af det. Sessioner er optaget, og links er inkluderet nedenfor. Se nedenfor for datoer / tidspunkter og registreringsoplysninger.

Dr. Greg Vecchi diskuterer klagebaserede aktive mordere i skole- og arbejdsmiljøer og undersøger en metodologi, der bruger adfærdsanalyse til at øge succes med at forudsige og forhindre disse forekomster.

Vigtig note

Der er ingen licens eller certificering i Florida eller de fleste stater for retspsykologi på dette tidspunkt. Det betragtes som en subspecialitet af andre kliniske psykiske sundhedsmæssige eller juridiske programmer. Hvis dit karrieremål er at være en retspsykolog eller udføre klinisk arbejde, foreslås det, at du overvejer vores doktorgradsprogrammer såsom vores ph.d. i klinisk psykologi eller Psy.D. i klinisk psykologi, da disse programmer fører til den generelle psykologilicens i Florida og de fleste stater. MS i retspsykologi opfylder også forudsætningerne for disse programmer. Hvis du ønsker at være en mental sundhedsrådgiver på kandidatniveau, kan du ansøge om vores MS i rådgivning, hvor du kan få kravene til licens i Florida.

Adgangskrav

For at blive taget i betragtning til optagelse i kandidatstudie kræves det, at ansøgeren fremlægger bevis for skolastisk evne og har en stærk interesse inden for retsmedicinsk psykologi. Minimumskrav inkluderer en baccalaureat-grad fra en regionalt akkrediteret institution.

 1. Udfyld online-ansøgningsskemaet.
 2. Indsend et ikke refunderbart ansøgningsgebyr på 50 $.
 3. Indsend en baccalaureat-grad fra en regionalt akkrediteret institution. Officielle udskrifter fra alle deltagende skoler og / eller agenturevaluering af udenlandske grader skal indsendes.
 4. Har en GPA på 3,0 i de sidste 60 studiepoeng bachelorundersøgelse ELLER afslutning af mindst 18 point til kandidatstudier med en GPA på 3,0 eller bedre ELLER afsluttet GRE-test med en foretrukken score på 300 eller 1000 (forrige version af eksamen) ) i de verbale og kvantitative sektioner. (Ansøgere med et gennemsnit på lavere niveau under 3,0, men 2,5 eller derover, som har bevist erhvervserfaring inden for lovgivning, retshåndhævelse, korrektioner, strafferetspleje eller et beslægtet felt kan overvejes. En samtale kan være påkrævet.)
 5. Indsend et 500-ord essay, der forklarer din interesse inden for rettspsykologi. Beskriv, hvordan dine faglige, akademiske og personlige oplevelser førte dig til at ansøge om en kandidatgrad til dette program. Medtag dit fulde navn på essayet. Den personlige erklæring hjælper os med at lære dig at kende ud over de objektive data, der leveres i gennemgangen af dine kursuskvaliteter og anden objektiv information. Det demonstrerer også din evne til at kommunikere dine tanker på en professionel, organiseret og kortfattet måde.
 6. Indsend to akademiske eller faglige anbefalingsbreve fra personer, der er bekendt med din egnethed til kandidatstudiet.
 7. Vis bevis på engelsk, hvis relevant.
 8. Der kan kræves et interview for optagelse til programmet.

Bemærk: Alle studerende optages kun i kandidatstudiet. Efter afslutningen af de første 4 kurser med en 3.0 GPA eller bedre, matrikuleres de i uddannelsen. Studerende, der ikke overholder denne standard, ophører med i programmet.

Programmet accepterer ansøgninger for studerende, der ikke søger graduering (særlige studerende), der kan tage op til fire kurser uden at ansøge om fuld adgang til studiet. Disse studerende skal godkende programdirektøren. De bliver pålagt at følge alle procedurer, hvis de ønsker at ansøge om fuld adgang til programmet.

Internationale studerende

Udenlandske statsborgere, der bor uden for USA på ansøgningstidspunktet, og hvis modersmål ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for færdigheder på engelsk ved tilfredsstillende at afslutte testen af ​​engelsk som fremmedsprog (TOEFL). Scorekravene er de samme som bacheloroptagelse og er som følger: Mindste papir score = 550; minimum computeriseret score = 213; minimum internet score = 79). En score på 6,0 på International English Language Testing System (ILETS) eksamen accepteres i stedet for TOEFL.

Her er nogle af grundene til, at eleverne valgte NSU.

 1. Små klassestørrelser giver dig en-til-en adgang til professorer.
 2. Et livligt campusliv omfatter NCAA Atletik, sociale og faglige organisationer, kulturelle aktiviteter og velvære og fitness.
 3. Rangeret som top 200 bedste college blandt nationale universiteter i 2018.
 4. Prestigefyldte kandidatuddannelser i medicin, lov, psykologi, erhvervslivet, uddannelse, apotek, tandlæge og meget mere.
 5. En forskelligartet studentepopulation omfatter 1200 internationale studerende fra 116 lande fra fem kontinenter.
 6. State-of-the-art faciliteter omfatter den nyeste klasseværelseteknologi, avancerede laboratorier og de bedste forskningsbiblioteker.
 7. Mange af NSU-kandidater fortsætter med at tjene masters, doktorgrader eller faglige grader ved NSU eller andre universiteter. Undergraduate-studerende deltager i NSU-forskning inden for områder som medicin, oceanografi, cancer, psykologi, tandpleje og autisme.
 8. Studerende opbygger relationer ved at deltage i en lang række fællesskabshændelser, mange afholdt på NSU's campus. Vores smukke hovedcampus ligger kun få minutter fra Fort Lauderdale Beach, South Beach, Las Olas natteliv og Everglades.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... Læs mere

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Minimer
Lauderdalefortet