Ledelse

Online Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ledelse

Online Business School

Undergraduate Level 4 (Lederskab og Teamwork) og Level 5 (Extended Diploma in Management) er et 240 studiepoeng, der er designet til hurtigt at spore eleverne til det afsluttende år af en tilknyttet bachelorgrad i ledelse og ledelse, som enten kan udfyldes på en Britisk universitet på campus eller via fjernundervisning.

Niveau 4 moduler og opgaver af dette kursus svarer til det første år af en universitetsgrad, og niveau 5-modulerne og opgaverne svarer til det andet år af en universitetsgrad.

Dette kursus består af 10 niveau 4 moduler (120 point) og 10 niveau 5 moduler (120 point), hvert niveau indeholder også 8 skriftlige opgaver. Hvis en studerende beslutter sig for kun at studere på niveau 4, modtager han 120 studiepoeng og kan ansøge om en undtagelse fra det første år på et universitetsuddannelsesforløb.

Hvert modul består af ca. 40 guidede læretimer materiale med yderligere 30-50 timer valgfrit læringsmateriale. Disse materialer omfatter anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger og internetressourcer.

Kursgebyrer

Gebyret for at deltage på niveau 4 og niveau 5 kurser sammen er £ 1600. Alternativt kan eleverne tilmelde sig på et enkelt niveau (niveau 4 eller 5) for £ 1200 hver.

Studerende kan foretage betaling ved hjælp af en af ​​følgende metoder:

 • Kredit- eller betalingskort
 • Bankoverførsel
 • Rentefri månedlige afdrag
 • Paypal
 • vestlige Union

University Top-Up

Hvis du beslutter dig for at fylde op til en fuld bacheloruddannelse gennem et akkrediteret britisk universitet, er omkostningerne angivet nedenfor. Bemærk venligst, at nedenstående omkostninger kun gælder fjernundervisning / online. Du har mulighed for at afslutte på campus. Omkostningerne varierer afhængigt af hvilket universitet du valgte at afslutte det sidste år på.

Northampton University

 • BA (Hons) i Erhverv og Ledelse Top up - £ 3800
 • BSc (Hons) i International Accounting Top - £ 3800

University of Derby

 • Undergraduate Up to BA - £ 4400

University of Worcester

 • BA (Hons) Erhvervsøkonomi Endelig År Top Up - £ 4000

University of Sunderland - På Campus

 • BA (Hons) Virksomhed og ledelse (år 3) - £ 9250

Coventry University

BA (Hons) Top-up - Progression fra ATHE Level 5 Udvidet Diploma i Management, gebyr £ 9.560

University of Bolton

BA (Hons) Top-up, gebyr £ 10.250, varighed 2 semestre

Southern Cross University

Bachelor of Business.
Bachelor of Business Administration.
Bachelor of Business i Konvention og Event Management.
Bachelor of Business i Hotel Management.
Bachelor of Business i Turisme og Hospitality Management.

Forhør for at forhøje priserne for Southern Cross University.

University of Nicosia, Cypern

Undergraduate Op til BA - € 6000

BEMÆRK: UK / EU-studerende kan være berettiget til studielån for den overordnede del af deres studier. Besøg www.slc.co.uk for mere information.

Er jeg berettiget til dette program?

For at tilmelde dig på niveau 4 kursus, skal du være mindst 18 og have en fuld videregående uddannelse. Før du går ind på niveau 5 kursus, skal du have nået et niveau 4 eller tilsvarende.

Niveau 4 modul liste

Forvaltning af mennesker i organisationer

Effektiv styring af personer i en organisation er afgørende, hvis organisationens mål skal nås. Folk repræsenterer organisationens vigtigste ressource og deres behov skal forstås og respekteres.

Kultur og Organisationen

Hvad er kultur? Hvad forbinder du med kultur? Måske kunst og musik, måske værdier og overbevisninger, sprog og kommunikation, adfærd - faktisk er kultur en samling af alle disse ting. Terpstra og David (1991) definerer kultur som ' et lært, fælles, indbyrdes forbundne sæt symboler, der forener og identificerer medlemmer af et samfund' .

Udvikling af personlige færdigheder

Lederen, der arbejder i en moderne organisation, har brug for en bred vifte af færdigheder. Lederen skal kunne arbejde med mennesker. Dette kan indebære en meget bred vifte af færdigheder i kommunikation, ledelse, opmuntrende samarbejde, lytning og så videre.

Effektiv kommunikation

I løbet af en typisk dag vil en leder sandsynligvis opmuntre holdmedlemmer, fortælle dem om en ændring i deres fremtidige arbejde eller betingelser, deltage i et formelt møde, have en uformel samtale på vandkøleren eller kaffemaskinen, studere en planlagt af senioren ledelse, send e-mails til kunder eller leverandører, og søg på internettet.

Administrere etisk

Det er desværre ikke altid let at afgøre, hvad vi mener ved 'den rigtige handling'. Tænk for eksempel på det firma, der producerer store mængder affald i sin fabrik. Lukning af fabrikken vil skade medarbejderne og aktionærerne og reducere mængden af ​​penge, der er til rådighed i lokalsamfundet. At holde det åbent uden at reducere affald vil skade miljøet for lokalbefolkningen og fremtidige generationer.

Performance Management

Folket i en organisation afgøre, om organisationen er vellykket eller ej. Tænk et øjeblik om enhver organisation - ved at gøre dette vil du også tænke på mennesker. Hver organisation har mennesker i den, og organisationens succes skyldes i høj grad disse mennesker.

Strategisk Human Resource Management

Human Resource Management er ledelsen af ​​en nøgle ressource i organisationen - mennesker. Uden folk er der en grænse for, hvad organisationen kan opnå. Maskinerne kan ikke fungere uden folk til at arbejde dem (selvom de er automatiske maskiner, skal der være en person der programmerer dem). Råmaterialerne skal omdannes til noget, der kan sælges: dette kræver mennesker. Computerne har brug for folk til at betjene dem.

Højtydende hold

I en verden med forandring kræver usikkerhed og kompleksitet, høj ydeevne i en organisation en blanding af forskellige færdigheder og erfaringer. Organisationer erkender, at denne blanding bedst opnås gennem teamarbejde.

Ledelsesevner

God ledelse er afgørende for succes i enhver organisation, uanset om det er privat eller offentlig sektor. I dag har den hurtige forandring i form af et konstant skiftende konkurrenceforhold, innovationer inden for teknologi og ændrede økonomiske forhold ført til erkendelsen af, at lederskab er en færdighed, som skal udvikles.

Motiverende og indflydelse på mennesker

Tænk på to hold, der udfører samme aktivitet. Deres leder kan spørge, hvordan en række opgaver vil blive gennemført for at oprette et produkt eller en tjeneste. Lederen kan planlægge, hvordan arbejdet skal udføres, sørg for at holdene har alle de rigtige materialer, forklare alles opgaver og deadlines og måle fremskridt, når de kommer i gang. Men de to hold vil næsten helt sikkert ikke arbejde med samme hastighed, ikke skabe output af samme kvalitet, og heller ikke vise samme holdning til deres arbejde.

Niveau 5 modul liste

Iværksætterlederen

Hvad er en iværksætter? Undersøg iværksætteriets færdigheder og kvaliteter.

Organisationsstrukturer

Hvorfor er organisationer struktureret som de er? Hvad bestemmer den optimale struktur og hvordan er det forskelligt mellem organisationer? I dette modul vil eleverne se på de mange modeller og teorier, der udgør organisationsstruktur.

Praktisk regnskabsanalyse

Eleverne gennemfører øvelser i konti i hele dette modul for at forstå, hvad de fortæller os og de handlinger, som analysen kan udfælde.

Forretningsplanlægning og målindstilling

Hvad forsøger virksomheden at opnå? Hvad vil det gøre? Hvordan vil det gøre det? Dette modul fokuserer på skabelsen af ​​klare mål og klare planer for at opnå et klart mål.

Politik og erhvervsliv

Politikkens indflydelse på erhvervslivet og hvordan det kan hjælpe eller hindre erhvervslivet. Dette modul vil uddanne eleverne om økonomiske konsekvenser, eksport og statsstøtte.

Forretningsret

Undersøg de lovbestemte ansvarsområder for ledere, da eleverne ser på juridiske forhold hos erhvervslivet og virksomhedsledere.

Administrere i dagens verden

Erhverv i den moderne verden. Dette modul fokuserer på styring og ligestilling som et middel til at gøre det rigtige i erhvervslivet.

Performance Management

Forståelse af, hvordan dine medarbejdere og din virksomhed løbende kan forbedre hinanden, vil eleverne gennemgå belønningsstrukturer, CPD, træning og udvikling for at sikre høj ydeevne i erhvervslivet.

Marketing og salgsplanlægning

Eleverne vil analysere hvordan markeder, kunder, konkurrenter og produkter kan komme sammen i en sammenhængende plan.

Kvantitative færdigheder

Efter vellykket gennemførelse af dette modul vil eleverne have kendskab til numeriske øvelser og forstå deres anvendelse inden for rammerne af virksomheden.

Karrierevej

Vellykket gennemførelse af The Bachelor Level 4 (Ledelse og Team Working) og Level 5 (Udvidet Diploma i Management) og det afsluttende år af et akkrediteret bacheloruddannelse program giver eleverne de rigtige legitimationsoplysninger til at fortsætte og ansøge om et job i Management, Human Resources , ledelse eller forretningsrådgivning.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 25, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,600 GBP
Gebyret for at deltage på niveau 4 og niveau 5 kurser sammen er £ 1600. Alternativt kan eleverne tilmelde sig på et enkelt niveau (niveau 4 eller 5) for £ 1200 hver.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen