Føreren eksternt af virksomhedernes og erhvervsret er rettet mod bachelorstuderende eller advokater i erhvervslivet, der ønsker at uddybe deres viden og validere praksis af juridiske rammer for virksomheder og institutioner. Dette diplom gør det muligt at nå frem til en fagligt niveau Master også forbereder dig til de forskellige nationale konkurrence eller til at gennemføre forskning i udlandet.

højre

Master Fjernbetjening i lov fra erhvervslivet og erhvervslivet er fokuseret på den professionelle verden; forskerskolen skal vide rådgiver om lovgivning, udvikle, ændre og forhandle kontrakter i kontrol klausuler (aftaleretlige), men også styre retssager og tvister, at enhver institution; Forretning, SME ... kan støde. Den teoretiske og specialiseret uddannelse varer 3 semestre og praktisk uddannelse i en virksomhed eller en virksomhed til at validere at lære en prøvetid rapport og hukommelse.

Denne master eksternt lov om IVU har flere fordele; et partnerskab med kendte virksomheder og virksomheder i forskellige brancher (bank, forsikring, IT, centre og institutter, myndigheder ...) for bedre specialisering og partnerskaber i Frankrig og Tyskland til professionel udveksling (praktik , semester i udlandet), og at forfølge akademisk forskning.

Program undervist i:
  • Fransk

Se 10 flere kurser fra Université Virtuelle (UIV) »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist