Filter
Kursus
Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et kursusprogram er et studieområde, der fokuserer på specifikke emner og færdigheder. Online kurser er tilgængelige hele året og kan bruges til at opnå en grad, men de kan også fungere som et supplement til studerende, der gerne vil forbedre deres eksisterende kvalifikationer.
Hvad er et online kursus på spansk? Online spanske kurser giver eleverne mulighed for at udforske et nyt sprog ved at undersøge grundlæggende ordforråd, sætningsstruktur og udtale. Studerende kan også finde klasser til speed spansk eller tilmelding til private lektioner. Nogle kurser drømmer endda ind i specifikke dialekter for at undgå fejlfortolkning og forbedre international kommunikation. Yderligere emner kan omfatte lingvistik, gruppeinstruktion eller oprindelse af kulturelle vilkår.
Online studerende kan lære at tale spansk ved at praktisere mundtlige og skriftlige færdigheder. Mængden af ​​arbejde, der kræves for at blive flydende i spansk, angiver en naturlig evne til at bevare information, mens den anvendes til virkelige situationer.Dette kan være nyttigt i forretningsforhandlinger eller casestudier, der finder sted på internationalt plan.

Spansk er talt i mange forskellige lande, hvilket gør online-kurser til en populær mulighed for studerende, der bor i fjerntliggende lokationer og dem, der bor tæt på en universitetscampus. Omkostningerne ved tilmelding afhænger typisk af hvilken skole du beslutter dig for at deltage i og varigheden af ​​kurset.
Et online kursus på spansk kan føre til jobmuligheder på næsten ethvert felt. For eksempel kan elever, der har en naturlig evne til at undervise, hjælpe andre med at lære spansk. For dem, der gerne vil bo eller arbejde i et andet land, giver spansk også et kommunikationsmiddel, der udvider en studerendes muligheder for beskæftigelse. I de fleste brancher betragtes tosproget ansatte også som et værdifuldt aktiv, især når det gælder markedsføring, sundhedspleje og administration.
Tilpasningsevnen af ​​online kurser gør det generelt nemt for de studerende at nå deres uddannelsesmål. Desuden gør tilgængeligheden af ​​studiematerialer mere praktisk for studerende i alle aldre og baggrunde. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

9 Resultater i Spansk

Cambridge Institute

Vores kurser, der blev lanceret i september 2012, herunder udvikling af sprogfærdigheder og erhvervelse af al den viden, der kræves af de officielle undersøgelser af Univ ... [+]

Denne engelsk / spansk kursus vil give studerende fra hele verden mulighed for at erhverve en grundlæggende forståelse og praksis af grammatik.

Den indeholder de fire sprogfærdigheder: læsning, skrivning, tale og lytning gennem tekst-, video- og interaktive øvelser, der automatisk korrigeres af systemet.

Dette kursus udføres via vores online platform, som vil tilbyde forskellige tema enheder i varierende niveauer af intensitet og vanskeligheder afhængigt af niveauet for engelsk af den studerende.

Kurset omfatter: Undervisning og auditiv materiale, en nyhedsdel, links til nogle af de vigtigste websites på engelsk eller spansk og en ordbog til oversættelse af alle ord og udtryk.... [-]

Spanien Madrid
September 2020
Engelsk,Spansk
Fuldtid
3 måneder
Online
Læs mere på dansk
Preply

Har du nogensinde drømt om at tale det spanske sprog flydende? Vores interaktive platform ved, hvordan du gør dine drømme til virkelighed og hjælper dig med at nå dine sp ... [+]

Har du nogensinde drømt om at tale det spanske sprog flydende? Vores interaktive platform ved, hvordan du gør dine drømme til virkelighed og hjælper dig med at nå dine sprogmål. I flere år har Preply .com leveret studerende fra hele verden med kvalificeret assistance.

Leder du efter en internationalt certificeret vejleder? Intet problem. Her på vores hjemmeside kan du gennemse en base af de bedste spanske lærere, gennemgå deres profiler og ansætte en du kan lide mest. Tusindvis af lærte har allerede konstateret, at online studie er en bekvem, hurtig og omkostningseffektiv måde at have en bedre forståelse for et sprog.

Vil du overvinde frygt for at tale på fremmedsprog? Hvis ja, vil vores platform sikkert komme til nytte. Bare planlæg din første online-lektion med den lærer, der passer dig mest og begynder en spændende rejse til spansk grammatik, ordforråd og udtale.... [-]

USA Brookline
September 2020
Spansk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Tico Lingo

Online spanske klasser med en Tico Lingo Professor Studie og lær spansk online med en lokal Costa Rica spansk professor fra Tico Lingo . Indstil din egen tidsplan og stud ... [+]

Online spanske klasser med en Tico Lingo Professor

Studer og lær spansk online med en lokal Costa Rica spansk professor fra Tico Lingo . Indstil din egen tidsplan og studer de emner, der interesserer dig mest. Tilmeld dig før eller efter et nedsænkningsprogram og modtag en 15% rabat på online klasser!

Ugentlig pris: $ 23 / hr

Forbind over Skype med en levende spansk professor fra Costa RicaIndstil din egen tidsplan (vi anbefalede 1 timers klasser)Modtag en rabat på 15% ved registrering af nedsænkningsprogrammer [-]
Costa Rica Heredia
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
Deltid
1 time
Online
Læs mere på dansk
Lingoci

Nyd online spanskundervisning med en erfaren, indfødt tutor. Følg en plan, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vi er bedømt 4,8 stjerner ud af 5 af studerend ... [+]

Lær spansk hurtigt.

Nyd online spanskundervisning med en erfaren, indfødt tutor. Følg en plan, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vi er bedømt 4,8 stjerner ud af 5 af studerende fra hele verden.

Interaktiv, tilpasset

Forbedre din spansk hurtigt med lektioner, der er skræddersyet til dit niveau, mål og interesser. Du lærer online (via Skype) med en dedikeret vejleder, kommunikerer og deler læringsmaterialer ligesom du ville i et klasseværelse.

Lær hvor som helst, når som helst.

Lær til tider, der passer dig fra ethvert sted. Vores avancerede planlægningsteknologi giver dig mulighed for at bestille lektioner med lethed. Du kan endda tilføje dem direkte til din online kalender og modtage email og SMS påmindelser for at holde dig organiseret.... [-]

Spansk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Eureka School of Spanish Language

Der er kurser for alle niveauer af spansk, fra begynderniveau til det mest avancerede niveau. ... [+]

Anbefalede klasser for studerende, der ikke har meget tid og er ude af stand til at deltage i en ansigt til ansigt klasse.

Anbefalede klasser for studerende, der ikke har meget tid og er ude af stand til at deltage i en ansigt til ansigt klasse. Der er kurser for alle niveauer af spansk, fra begynderniveau til det mest avancerede niveau.

Kurserne er designet til dem, der ønsker at lære eller forbedre deres spanskniveau fra deres hjem, da alt du behøver er internetforbindelse og at installere Skype til at deltage i klasserne.

[-]
Spanien Madrid
Åben tilmelding
Spansk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Distance Learning Centre

Formålet med det spanske A niveau kursus er at fremme køb af fire væsentlige færdigheder: lytte til, tale, læse og skrive det spanske sprog. Det gør den inden for en stru ... [+]

Formålet med det spanske A niveau kursus er at fremme køb af fire væsentlige færdigheder: lytte til, tale, læse og skrive det spanske sprog. Det gør den inden for en struktur med fem sektioner.

Denne A niveau kursus dækker den nye Edexcel lineære pensum sigter til eksamen i maj / juni 2018 eller senere år.

Kurset dækker følgende 8 enheder:

Enhed 1: La Evolución de la sociedad española Enhed 2: La cultura Política y artistica en el mundo de habla Hispana Enhed 3: Litteratur valg: Bodas de sangre af Lorca Unit 4: AS Listening, Reading og Oversættelse Enhed 5: La inmigración y la sociedad multikulturelle española Enhed 6: La dictadura franquista y la transición a la democracia Unit 7: Litteratur valg: crónica de una muerte Anunciada af Gabriel García Márquez Enhed 8: A-niveau Listening, Reading og Oversættelse ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Deltid
700 timer
Online
Læs mere på dansk
BRIC Language Systems

Eksperterne er enige om-lære spansk er en fordel, når det kommer til at dyrke en virksomhed syd for grænsen. Corporate giganter har undladt internationalt, fordi de ikke ... [+]

Eksperterne er enige om-lære spansk er en fordel, når det kommer til at dyrke en virksomhed syd for grænsen. Corporate giganter har undladt internationalt, fordi de ikke forstod den lokale kultur. Hvis du ønsker at lykkes i Latinamerika, du har brug for at tale sproget og forstå kulturen.

Lad de spanske sprogundervisning eksperter på BRIK Sprog Systems hjælpe dig lykkes i dine internationale bestræbelser ved at udnytte vores forretning med fokus spansk sprogkurser og tjenester.

BRIK kurser Feature:

Native lærere bor i placering Tilpassede kurser for hver virksomhed Kulturel uddannelse Learning for hvert sprog forretningsfokus Rigtige steder, virksomheder, expat klubber ... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk,Spansk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
BRIC Language Systems

Har du lyst til at lære at tale flydende spansk? Tilmeld dig en gratis prøveversion i dag, og vores spanske Eksperter vil bestemme det bedste niveau for dig baseret på di ... [+]

Har du lyst til at lære at tale flydende spansk? Tilmeld dig en gratis prøveversion i dag, og vores spanske Eksperter vil bestemme det bedste niveau for dig baseret på din nuværende spanske taler og lytteforståelse. Vi tilbyder alt fra nybegynder via avanceret niveau spansk kurser. Når du har udfyldt din gratis prøveversion, får du at vælge, hvor mange klasser, du gerne vil købe.

Gruppe Indstillinger

BRIK er en-til-en lektioner give den mest personlig opmærksomhed og frihed til at lære i dit eget tempo. Private holdundervisning giver mulighed for familier, venner og kolleger til at lære sammen deling i spændingen ved at lære spansk og om historie og kultur i Mexico. Vores Open Group lektioner tilbyde den samme mulighed for at lære med andre, mens møde nye mennesker med samme interesser. Open Group giver mulighed for networking muligheder med folk allerede gør forretning i Mexico.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk,Spansk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Of Course Learning

Dette kursus dækker konversation spansk, som du kan bruge i dagligdagen hverdagssituationer, både hjemme og når de rejser i udlandet. Før din ferie i år, opbygge tillid t ... [+]

Dette kursus dækker konversation spansk, som du kan bruge i dagligdagen hverdagssituationer, både hjemme og når de rejser i udlandet.

Før din ferie i år, opbygge tillid til at spørge og efter retninger, bestille mad på en restaurant, der rejser med offentlig transport. Må ikke bekymre dig om at betale det rigtige beløb for ting eller booking dit hotelværelse.

Først kurset dækker nøglen, målrettet ordforråd og du vil følge virkelige liv samtaler mellem to eller flere spansk taler. Så vil du være i stand til at teste din egen spanske evner med modulære vurderinger og praksis tid videoer.

Højdepunkter Dækker den mest anvendte ordforråd og fraser Te... [-]
USA USA Online Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk