close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Online-formater gør det lettere for mange typer institutioner at tilbyde deres klasser til flere studerende. Det er sådan en populær form for undervisning, at nogle universiteter kun opererer online. Hvad er et online kursus i international ret? Fra store internationale ikke-statslige organisationer (NGO'er) til respekterede universiteter tilbyder mange forskellige typer organisationer di… Læs mere

Online-formater gør det lettere for mange typer institutioner at tilbyde deres klasser til flere studerende. Det er sådan en populær form for undervisning, at nogle universiteter kun opererer online.

Hvad er et online kursus i international ret? Fra store internationale ikke-statslige organisationer (NGO'er) til respekterede universiteter tilbyder mange forskellige typer organisationer disse kurser. Nogle er korte klasser, der skal introducere eleverne til emner i emnet. Disse kan dække principper for internationale relationer sammen med diskussioner om aktuelle juridiske begivenheder. Andre kurser udbydes til kvalificerede fagfolk som licenserede advokater. Disse programmer vil sandsynligvis omfatte klasser om havets og luftens love samt ngo'ernes rolle i bilæggelsen af ​​grænseoverskridende tvister. Andre diskussioner omfatter ofte internationale jurisdiktioner og grundlaget for folkeretten.

Gennemførelsen af ​​et introduktionskursus kunne være et vigtigt skridt i at bekræfte en beslutning om at forpligte sig til at studere international ret, en plan, der kan kræve stor akademisk rigor og betydelige ressourcer til at bringe til nytte. Kandidater af avancerede programmer kan finde sig i en sjælden position at påvirke de love og politikker, der styrer nationer.

Udgifterne til disse programmer afhænger af den studerende og institutionen. Det falder ofte for den studerende at spørge om undervisning i ansøgningsprocessen.

Internationale advokatfirmaer og føderale regeringer har generelt interesse i at ansætte kandidater til online internationale juristeruddannelser. En junior associate i international forretningslovgivning hos et privat firma kan håndtere og gennemgå dokumenter vedrørende kontrakter og tilbud mellem virksomheder. Efter at have fået erfaring har disse advokater ofte mulighed for at rejse i udlandet. Kandidater, der ansøger om job hos nationale regeringer, kan søge stillinger i afdelinger, der håndterer interstate affære eller forsvar. Disse stillinger kan komme med højere ansvarsniveau og adgang til mere følsomme oplysninger tidligere i en karriere end i den private sektor.

At studere international lov online er et betydeligt engagement i ressourcer og tid, så overvej dine muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Canterbury, Det Forenede Kongerige

Undersøg historien, konteksten og den stadigt udviklende udvikling af migrationskontrol, der udøves af suveræne stater overalt i verden.

Undersøg historien, konteksten og den stadigt udviklende udvikling af migrationskontrol, der udøves af suveræne stater overalt i verden. -
Kursus
Deltid
12 uger
Engelsk
05 Apr. 2021
Online
 
edX
Cambridge, USA

Lær om det internationale samfunds lov, herunder hvordan international ret oprettes, anvendes og opretholdes i nutidens verden.

Lær om det internationale samfunds lov, herunder hvordan international ret oprettes, anvendes og opretholdes i nutidens verden. -
Kursus
Deltid
12 uger
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her