close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Tager enkelte kurser kan hjælpe eleverne forfølge deres langtrækkende mål uden at blive låst fast i et formelt uddannelsesforløb. Denne fleksibilitet kan gøre for en bedre pasform med karriere og familieliv mens det stadig tillader den enkelte at forfølge deres mål.Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet.… Læs mere

Tager enkelte kurser kan hjælpe eleverne forfølge deres langtrækkende mål uden at blive låst fast i et formelt uddannelsesforløb. Denne fleksibilitet kan gøre for en bedre pasform med karriere og familieliv mens det stadig tillader den enkelte at forfølge deres mål.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
OSTELEA | Distancia
Spanien Online, Spanien

Hensigten med programmet for turismevirksomhedsledelse er at reagere på denne tilgang og gøre bekendt de forskellige områder i turistsektoren og de nyeste tendenser.

Hensigten med programmet for turismevirksomhedsledelse er at reagere på denne tilgang og gøre bekendt de forskellige områder i turistsektoren og de nyeste tendenser. -
Kursus
Deltid
9 måneder
Spansk
Online
 
My Lean MBA
Madrid, Spanien

Lean MBA er en innovativ og accelereret 1-års business administration program til travle mennesker, tilgængelig online, på enhver enhed.

Lean MBA er en innovativ og accelereret 1-års business administration program til travle mennesker, tilgængelig online, på enhver enhed. -
Kursus
Deltid
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her