Filter
Kursus
Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At tage en online kursus er en glimrende mulighed for studerende, der er interesserede i at fortsætte deres uddannelse samtidig med at komme ind i deres karriere. Fordi de ikke skal gå til en fysisk placering for alle deres kurser, er det lettere at styre deres tid og dedikere sig til deres arbejde.

Hvad er et online kursus i visuelt design? Dette studieområde er bredt, hvilket betyder, at der er stor mulighed for, at de studerende kan specialisere sig på en måde, der appellerer til dem. Teknisk set kan enhver disciplin, der har et visuelt medium, studeres i visuelt design, så det er muligt at lære om grafisk design, filmfremstilling, animation, maleri, skulptur, fotografering, interiørdesign, skærmdesign og meget mere. Undersøgelsen er normalt kategoriseret mellem flere teoretiske og praktiske studier.

Selvom det kræver mindre tid at tage online kurser, giver de studerende en grad på samme måde, som de har mange af de samme fordele for deres karriere som et traditionelt program.Det er ofte lettere at indtaste avancerede stillinger, mindre tid kan være påkrævet for at komme videre, og større lønninger er mulige.

Det er vigtigt, at eleverne indser, at omkostningerne ved at tilmelde sig i et visuelt design kursus varierer ganske lidt. Inden indskrivning skal eleverne altid undersøge de faktorer, der påvirker undervisning og andre gebyrer. Disse omfatter normalt den specifikke skole og program, studieland og længden af ​​studiet.

Karriere, der er mulige med en uddannelse i visuelt design, er lige så varierede som studieretningen selv. Der er mange job til rådighed som forskellige slags kunstnere og designere, hvis du er interesseret i at arbejde på den praktiske side af visuelt design. På teoretisk side er det muligt at blive konsulent, vejleder, pædagog, historiker eller museumskonsulent.

Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Visuelt design

CPA Online

Hvis du vil have en formel uddannelse, der attesterer din viden i audiovisuel produktion, tilbyder vi CPA Online Associates Degree i audiovisuel produktion og Entertainme ... [+]

Toppen af ​​audiovisuel produktionscyklus og underholdning

Hvis du vil have en formel uddannelse og certificering din viden i audiovisuel produktion, tilbyder vi CPA Online Associates Degree i audiovisuel produktion og underholdning.

Formålet med denne cyklus af højere lønklasse er at lære dig at designe og udvikle produktionen af ​​audiovisuelle projekter af film, video, radio og tv, animation og multimedier udviklingsprojekter. Lær at koordinere iscenesættelse af alle slags shows og lære dig at planlægge og styre de forskellige ressourcer, og en audiovisuel faser af forfremmelse og markedsføring produktions adfærd. Her er en skræddersyet online-uddannelse til arbejdspladsen, da modulet praktikophold eller job træningscentre, giver dig mulighed for at udføre 370 timers obligatoriske praksis garanterede virksomheder og så lære om de særlige kendetegn ved de forskellige jobfunktioner.... [-]

Spanien Zaragoza
September 2020
Fuldtid
Deltid
2000 timer
Online
Læs mere på dansk