ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

For mange individer er et kursus et valg til at vælge et bestemt program. Dette kan være det første skridt mod at blive ekspert i en bestemt niche, som kan præsentere en bred vifte af karriereveje.

Hvad er et kursus i straffesagen? Den forskelligartede pensum kan resultere i et intensivt kursus med fokus på, hvordan strafferet og procedurer påvirker den anklagedes rettigheder. Program indhold kan indeholde klasser om, hvordan man bliver en privat efterforsker såvel som retsmedicinsk teknik, og kan give et solidt fundament til at starte en lovgrad. Personer, der gennemfører et kriminelt forløb, kan fortsætte gennem et program, der resulterer i en bachelor- eller kandidatgrad.

Studerende, der gennemfører en klasse med fokus på kriminalsager, lærer at anvende kritiske tænkningskompetencer ved læsning og tolkning af juridiske materialer. De forstår forholdet mellem evidentiel og proceduremæssig regel og kan demonstrere deres forståelse af principperne om forfatningsret.

Afhængigt af den valgte skole og det valgte program varierer kursets varighed fra et par måneder til flere år, og prisen varierer efter program. Udsatte studerende bør være opmærksomme på kursets mål for at sikre, at de vælger den, der vil hjælpe dem med at nå deres mål.

Personer, der gennemfører programmer i straffesager, kan finde en bred vifte af muligheder inden for en række lovrelaterede områder. Paralegals og advokater kan være de første karriere, der kommer til at tænke på, men de er langt fra de eneste tilgængelige muligheder. Retsmæglere, grænsepatruljemyndigheder, ATF-agenter og kriminalanalytikere er også i høj efterspørgsel. Enkeltpersoner kan vælge karriereveje i retshåndhævelse eller strafferet, hvidkrave eller gadekriminalitet.

Campus placeringer og online institutioner over hele kloden tilbyder kriminelle procedur kurser med fleksible klasseskemaer og kursuslængder. Vælg gradeniveau fra bachelorer til doktorgrad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

5 Resultater i Strafferetlig procedure Filter

Retsmedicinsk genopbygning af ansigtet: Find Mr. X-kursus - University of Sheffield

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Lær mere om den retsmedicinske teknik til genopbygning af ansigtet fra eksperterne, der er involveret i en retssag.

Læs mere

International Career Institute
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Læs mere

Forensic Science Diploma Course

Harley Oxford
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
15 timer
Engelsk
Online

Uanset om du tænker på at lære retsmedicinsk videnskab som en hobby, eller du har en interesse i at arbejde som en retsmedicinsk forsker og vil øge din karriere til det næste ...

Læs mere

Forensic Archaeology and Anthropology Course - Durham University

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Gå ind i den forensiske fascinerende verden, og lær, hvordan den afdøde er lokaliseret, genvundet og analyseret ved hjælp af DNA og patologi.

Læs mere

Introduktion til retsmedicinsk kursus - University of Strathclyde

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Lær retsmedicinsk videnskab online, fra efterforskning af forbrydelser til rapportering af bevisværdi i en sag.

Læs mere