close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Typisk opmåling af et enkelt emne er et kursus en studie, der kan bruges til at tilfredsstille en studerendes ønskede grad eller certifikat program. Kurser kan være selvfacet eller regimenteret af en instruktør og ofte, men ikke altid, varer længden af ​​en skoles faglige sigt. Hvad er et kursus i store data? Disse kurser forbereder eleverne til at arbejde med massivt komplekse datasyst… Læs mere

Typisk opmåling af et enkelt emne er et kursus en studie, der kan bruges til at tilfredsstille en studerendes ønskede grad eller certifikat program. Kurser kan være selvfacet eller regimenteret af en instruktør og ofte, men ikke altid, varer længden af ​​en skoles faglige sigt.

Hvad er et kursus i store data? Disse kurser forbereder eleverne til at arbejde med massivt komplekse datasystemer, som dem, der bruges af Google og store sociale netværk, samt mindre men ikke mindre komplekse systemer som de, der ansættes af virksomheder og store organisationer. Studerende får normalt indsigt i store data mining protokoller og fælles rammer anvendt til databehandling, især Hadoop, samt blive bekendt med databaseteknologier bedst egnet til at håndtere verdens stadigt voksende datasæt.

Studerende i store datakurser får generelt de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde med yderst komplekse datasystemer, evnen til at udføre forskning ved hjælp af store data og kritiske deduktive færdigheder. Disse kvalifikationer kan hjælpe eleverne både i deres faglige og personlige udvikling samt give mulighed for mere avancerede studier.

Omkostningerne ved store datakurser varierer afhængigt af forskellige faktorer, herunder antallet af kredittimer, kursusland, og hvis kurset kombineres med en hvilken som helst reciteringstid. Udsatte studerende skal nå ud til den ønskede skoles finansielle kontorer for yderligere information.

Kurser i stor data og datalogi kan føre eleverne til en moden karriere inden for statistik, datastyring og projektledelse. Specifikke karriere til rådighed for studerende med stor databaggrund omfatter store datalogikere, datalogikere, databaseadministratorer og dataarkitekter. Stillinger er talrige inden for både den offentlige og private sektor, da mange forsvarsagenturer og forskningsfirmaer har et voksende behov for specialiseret datastyring.

Et kursus i store data kan tage en elev langt, men kun hvis det er det rigtige kursus for elevens mål. For at finde den studiesti, der passer bedst til dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Brisbane City, Australien

Vi producerer flere data end nogensinde før. Find ud af, hvordan 'big data analytics' kan hjælpe dig med at bruge det.

Vi producerer flere data end nogensinde før. Find ud af, hvordan 'big data analytics' kan hjælpe dig med at bruge det. -
Kursus
Deltid
2 uger
Engelsk
Online
 
edX
Cambridge, USA

Oplev forholdet mellem Big Data og Internet of Things (IoT).

Oplev forholdet mellem Big Data og Internet of Things (IoT). -
Kursus
Deltid
5 uger
Engelsk
Online
 
Macaulay Honors College at CUNY
New York, USA

I nutidens verden oversvømmes mennesker konstant med information fra online publikationer, traditionelle medier, politikere og deres sociale mediefeeds. Ikke alle oplysninger ... +

I nutidens verden oversvømmes mennesker konstant med information fra online publikationer, traditionelle medier, politikere og deres sociale mediefeeds. Ikke alle oplysninger er korrekt undersøgt af de relevante ekspertsamfund, især når det kommer til videnskabelig information i det offentlige rum. -
Kursus
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her