Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Rusland tilbyder bachelorer programmer.

En af de bedste måder til yderligere karrieremål investerer i de videregående uddannelser. Ved at tage kurser inden for deres felt, studerende demonstrere vilje til deres karriere. Individuelle klasser kan give værdifulde færdigheder og videreuddannelse.Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsage… Læs mere

En af de bedste måder til yderligere karrieremål investerer i de videregående uddannelser. Ved at tage kurser inden for deres felt, studerende demonstrere vilje til deres karriere. Individuelle klasser kan give værdifulde færdigheder og videreuddannelse.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Universiteter for bachelorgrad i Rusland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Rusland her.

Minimer

Educacentre Language School
Saint Petersburg, Russia + 1 Mere

Niveauer VARIGHED Lessons Startdatoer

Niveauer VARIGHED Lessons Startdatoer Minimer
Kursus
01 September 2020
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online
 
Novosibirsk State University
Novosibirsk, Russia

Vi har 2 grundlæggende formater til vores programmer: Akademisk årsprogram, sommerprogram.

Vi har 2 grundlæggende formater til vores programmer: Akademisk årsprogram, sommerprogram. Minimer
Kursus
01 September 2020
Fuldtid
2 måneder
15 June 2019
Russisk
på universitet