ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Tilmelding til et online kursus er en af ​​de bedste måder at investere i din uddannelse og komme tættere på en grad. I modsætning til en on-campus kursus, giver en online en mulighed for at studere i egen fritid, få adgang til alle dine kursusaktiviteter på internettet og sæt en tidsplan, der passer bedst til dig.

Hvad er et online kursus i retsmedicinsk videnskab? Denne klasse dækker aspekter af strafferetlig ret, der beskæftiger sig med svaret på og behandlingen af ​​kriminalitetsscener. Studerende kan forvente at lære om korrekt protokol på en kriminalitet scene samt de nødvendige færdigheder til at genkende bevis og indsamle det sikkert. Generelle retsmedicinsk terminologi, teorier og praksis indgår typisk i kurser for at give en praktisk ramme for studiet af anvendt retsmedicinsk videnskab.

At lære at kategorisere beviser og arbejde med retshåndhævelse kan virke som en begrænset færdighedssæt, men dens fordele når ud over en forbrydelsesscene.Disse evner udvikler også kritiske tænkning og analytiske færdigheder, som er nyttige i en række applikationer.

Studerende, der er bekymrede for prisen på et online kursus i retsmedicinsk videnskab, bør overveje at ansøge om stipendier og andre hjælpemuligheder. Disse tilbydes typisk gennem en skoles admissionsoplæg.

Det mest almindelige karrieremuligheder for studerende, der tager et online retsmedicinsk kursus, arbejder som retsmedicinsk videnskabsmand. Kurset kan også være nødvendigt til træning i stillinger som politibetjent, detektiv eller bevis specialist. Disse er blot nogle af de job, du kan forfølge for at kunne bruge de færdigheder, der er udviklet i løbet. Job i en anden disciplin, der kræver analytiske færdigheder og opmærksomhed på detaljer, kan også give mulighed for at anvende din ekspertise.

For at tage et online kursus i retsmedicin skal du først finde den rigtige skole.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

5 Resultater i Retsvidenskab Filter

Retsmedicinsk genopbygning af ansigtet: Find Mr. X-kursus - University of Sheffield

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Lær mere om den retsmedicinske teknik til genopbygning af ansigtet fra eksperterne, der er involveret i en retssag.

Læs mere

International Career Institute
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Læs mere

Forensic Science Diploma Course

Harley Oxford
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
15 timer
Engelsk
Online

Uanset om du tænker på at lære retsmedicinsk videnskab som en hobby, eller du har en interesse i at arbejde som en retsmedicinsk forsker og vil øge din karriere til det næste ...

Læs mere

Forensic Archaeology and Anthropology Course - Durham University

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Gå ind i den forensiske fascinerende verden, og lær, hvordan den afdøde er lokaliseret, genvundet og analyseret ved hjælp af DNA og patologi.

Læs mere

Introduktion til retsmedicinsk kursus - University of Strathclyde

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Lær retsmedicinsk videnskab online, fra efterforskning af forbrydelser til rapportering af bevisværdi i en sag.

Læs mere