close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et videregående uddannelseskursus er en klasse, der underviser særlige færdigheder i et givet studieområde. Kredit er generelt opnået ved afslutningen af ​​et kursus, som normalt læres på sigt. Specifikke kurser kan være nødvendige for at tjene forskellige grader. Hvad er et kursus i organisation? Dette fagområde fokuserer på nogle af psykologiens principper og anvender dem i virk… Læs mere

Et videregående uddannelseskursus er en klasse, der underviser særlige færdigheder i et givet studieområde. Kredit er generelt opnået ved afslutningen af ​​et kursus, som normalt læres på sigt. Specifikke kurser kan være nødvendige for at tjene forskellige grader.

Hvad er et kursus i organisation? Dette fagområde fokuserer på nogle af psykologiens principper og anvender dem i virkelige situationer. Denne type kan naturligvis diskutere tidsstyringsteknikker og informere eleverne om nogle af de vigtige elementer i arbejdet med et hold, såsom etik og konfliktløsning. Det er ofte designet til studerende interesseret i at arbejde med andre mennesker, da det kan undervise både personlige ledelsesmæssige færdigheder og gruppeledelsesfærdigheder.

De personlige ledelsesteknikker, der læres i en organisationsforløb, kan anvendes i mange situationer, hvilket hjælper en studerende til bedre at lykkes i den daglige indsats. Kendskab til ledelsesevner kan hjælpe med at åbne ledelsesmuligheder på arbejdspladsen, og forståelse af motiverende strategier kan forbedre en studerendes evne til at samarbejde i et hold.

Omkostningerne ved et kursus kan variere. Det kan være højere eller lavere afhængigt af faktorer som skolens placering, kursets varighed, studiekostnader og meget mere.

Et kursus i organisation kan potentielt forberede en studerende til en række karriere. Eventuelle ledelsesmæssige og problemløsende færdigheder erhvervet kan gøre eleverne bedre egnet til at holde højere ledende stillinger i en virksomhed, som for eksempel at være direktør for en virksomhed. Der findes også specialiserede organisationsprogrammer, der tilbyder karriere som human resource manager eller sundhedsadministrator. Væsentligvis vil en person, der er interesseret i at holde en ledende stilling i en virksomhed eller virksomhed, sandsynligvis drage fordel af at tage et kursus i organisation.

Kurser i organisationen er tilgængelige på mange skoler over hele verden. Programfokus kan variere mellem institutioner for at imødekomme en række studerendes interesser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Saïd Business School, University of Oxford
Oxford, Det Forenede Kongerige

Udvikl din organisationsstrategi for en hurtigt skiftende verden

Udvikl din organisationsstrategi for en hurtigt skiftende verden -
Kursus
Deltid
7 uger
Engelsk
Aug 2021
Online
 
Management Development Centre International (MDCI)
Manama, Bahrain

Dette kursus er en intensiv introduktion til bestyrelsens rolle og test og udvikling af effektivitetsfærdigheder. Det er nyttigt for både eksisterende og nye direktører og ikk ... +

Dette kursus er en intensiv introduktion til bestyrelsens rolle og test og udvikling af effektivitetsfærdigheder. Det er nyttigt for både eksisterende og nye direktører og ikke-udøvende direktører. -
Kursus
Deltid
3 dage
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her