$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Online kurser tillader lærde at få viden i en række discipliner. Nogle giver træning i de mest aktuelle metoder, mens andre giver eleverne mulighed for at akkumulere kreditter til et uddannelsesprogram. Hvad er et online kursus i neurovidenskab? De fleste kurser fokuserer på at give eleverne et fungerende kendskab til nervesystemet og omfatter normalt emner som mikrobiologi, anatomi og psyk… Læs mere

Online kurser tillader lærde at få viden i en række discipliner. Nogle giver træning i de mest aktuelle metoder, mens andre giver eleverne mulighed for at akkumulere kreditter til et uddannelsesprogram.

Hvad er et online kursus i neurovidenskab? De fleste kurser fokuserer på at give eleverne et fungerende kendskab til nervesystemet og omfatter normalt emner som mikrobiologi, anatomi og psykologi. Forskere lærer normalt hvordan neurovidenskab kan anvendes, og hvordan alle dele af nervesystemet arbejder sammen. Nogle kurser kan give eleverne mulighed for at fokusere på områder som kognitiv psykologi eller sygdomme, som påvirker nervesystemet. Læseplaner kan omfatte hvordan hjernen ændrer sig over tid og reagerer på kognitionsfejl, samt hvordan viljestyrke kan blive påvirket af psykologi.

Efter afslutningen af ​​et online kursus i neurovidenskab kan eleverne typisk genkende tegnene på faldende kognition.De forstår også, hvordan forskellige felter arbejder sammen for at udvikle en forståelse af den menneskelige hjerne. Denne viden kan hjælpe akademikere med at opnå en grad i videnskaben.

Studerende kan som regel afslutte et online kursus inden for et eller to semestre. Mens du tager klasser online, er det normalt billigere end at deltage i klasser på universitetsområdet, priserne varierer ofte mellem institutionerne. Det er normalt bedst for lærde at kontakte deres valgte program for detaljerede oplysninger om undervisning.

En online kursus i neurovidenskab kan føre eleverne til mange spændende felter inden for videnskab. De kan vælge at arbejde sammen med ældre patienter, studere de forskellige stadier af kognitionsfald og finde nye måder at hjælpe disse patienter med. Forskere kan også arbejde i medicinske anlæg, der studerer hvordan hjernen påvirker menneskelig adfærd eller udfører forskning for at lære mere om, hvordan nervesystemet virker.Nogle studerende kan arbejde med arkæologer for at forstå, hvordan hjernen hos mennesker og dyr udviklede sig over tid.

Online kurser giver eleverne mulighed for at lære fra fremtrædende universiteter over hele verden. En af fordelene ved online uddannelse er, at det ofte giver forskere mulighed for at tilpasse deres studier til deres tidsplan. For at starte dit online kursus, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den valgte skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
FutureLearn
Cape Town, Sydafrika

Udforsk de mest relevante videnskabelige og filosofiske begreber for at forstå vores egne sind med dette gratis online kursus.

Udforsk de mest relevante videnskabelige og filosofiske begreber for at forstå vores egne sind med dette gratis online kursus. -
Kursus
Deltid
6 uger
Engelsk
Online
 
Vrije University - Summer & Winter graduate programs
Amsterdam, Holland

Dette onlinekursus har til formål at give eleverne viden om de nyeste teknikker inden for interpersonel neurovidenskab, grundlæggende forskningskompetencer og værktøjer til ud ... +

Dette onlinekursus har til formål at give eleverne viden om de nyeste teknikker inden for interpersonel neurovidenskab, grundlæggende forskningskompetencer og værktøjer til udvikling af applikationer af interpersonel neurovidenskab i kunstneriske sammenhænge. Er folks hjerner bogstaveligt talt 'på samme bølgelængde', når de laver musik sammen? Hvordan forbinder kunstnere med hinanden og med deres publikum? Er film sjovere, når vi ser dem sammen? For at besvare disse og relaterede spørgsmål har det nye felt inden for interpersonel neurovidenskab udviklet kraftfulde og innovative metoder, f.eks. Hyperscanning (indsamling af hjerneaktivitet fra flere mennesker samtidigt), bevægelsessporing og mobile fysiologiske målinger. Disse metoder giver forskere og kunstnere mulighed for at udforske det dynamiske samspil mellem menneskers hjerner og kroppe, mens de enten oplever eller skaber kunst sammen, såsom dans, musik eller biograf. På dette online kursus vil vi udforske det nye felt inden for interpersonel neurovidenskab i levende kunstneriske sammenhænge gennem interaktive tværfaglige foredrag, gruppediskussioner og praktiske aktiviteter. -
Kursus
Fuldtid
5 dage
Engelsk
Online
 
FutureLearn
Norman Gardens, Australien

Oplev det nye felt inden for pædagogisk neurovidenskab. Undersøg evidensbaseret forskning om anvendelsen af neurovidenskab i læring.

Oplev det nye felt inden for pædagogisk neurovidenskab. Undersøg evidensbaseret forskning om anvendelsen af neurovidenskab i læring. -
Kursus
Deltid
8 uger
Engelsk
Online