close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Online kurser give de studerende mulighed for at fordybe sig i et foreskrevet pensum og lære om et givent emne via webbaseret undersøgelse. Ligesom en on-campus klasse, tests, klassediskussioner og aflæsninger bruges til at fremme læring. Hvad er et online kursus i netværk? En online kursus i netværk dykker ind på internettet og de mest grundlæggende elementer i sine funktioner. Dens pen… Læs mere

Online kurser give de studerende mulighed for at fordybe sig i et foreskrevet pensum og lære om et givent emne via webbaseret undersøgelse. Ligesom en on-campus klasse, tests, klassediskussioner og aflæsninger bruges til at fremme læring.

Hvad er et online kursus i netværk? En online kursus i netværk dykker ind på internettet og de mest grundlæggende elementer i sine funktioner. Dens pensum vil sandsynligvis dække emner som kablede og trådløse applikationer, HTTP, RFC og netværksprotokoller. Alle disse er vigtige begreber til at forstå, hvordan der anvendes netværk, men deres kompleksitet nødvendiggør forudsætning viden om sandsynlighed, databehandling og data. Nogle undtagelser kan gøres i kurser, der inkorporerer disse materialer, også, i hvilket tilfælde de studerende kan få en entry-level introduktion i klassen.

Kurset er mest tilbøjelige til at gavne studerende, der planlægger at forfølge netværk som en karriere.Det kan give mere generelle fordele, dog såsom analytiske evner og indsigt, også.

Udgifterne i forbindelse med et online kursus i netværk varierer fra skole til skole og af en række andre faktorer, også. Hvis du har brug en nøjagtig oversigt over dine relevante omkostninger, Admissions Office på skolen, du ønsker at deltage, kan sandsynligvis hjælpe dig med at vurdere.

Tager et online kursus i netværk kan gå langt med at etablere den indledende base af viden er nødvendige for at blive en ekspert på området og forfølge stillinger som netværk tekniker, software programmør, webudvikler eller server specialist. Ud over positioner udnytte din viden om computere og netværk, kan du tage det samme viden og fungere som selvstændig konsulent til kunder, der søger ekspertrådgivning om emner, der påvirker deres netværk.

Der er mange skoler, der tilbyder online kurser i netværk, og jeres kan være en af ​​dem.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Noroff School of Technology and Digital Media
Oslo, Norge

Praktisk it-uddannelse, der lærer dig at forhindre hacking og computerkriminalitet. Det voksende behov for IT-sikkerhedskompetence giver store jobmuligheder efter eksamen.

Praktisk it-uddannelse, der lærer dig at forhindre hacking og computerkriminalitet. Det voksende behov for IT-sikkerhedskompetence giver store jobmuligheder efter eksamen. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her