close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et kursus kan gælde for en individuel klasse eller en studievej, der er åben for personer med en high school graduate certifikat eller tilsvarende. Kurselængden varierer fra et par måneder til mere end et år. De tilbyder detaljeret, intensiv undersøgelse til personer, der ønsker at specialisere sig i et givet område. Hvad er et kursus i Microsoft-certificering? Det er et kursus i informa… Læs mere

Et kursus kan gælde for en individuel klasse eller en studievej, der er åben for personer med en high school graduate certifikat eller tilsvarende. Kurselængden varierer fra et par måneder til mere end et år. De tilbyder detaljeret, intensiv undersøgelse til personer, der ønsker at specialisere sig i et givet område.

Hvad er et kursus i Microsoft-certificering? Det er et kursus i informationsteknologi, der giver eleverne forståelse for specifikke produkter eller teknologi. Microsoft leverer kerne produktivitetsprodukter og software, der anvendes af virksomheder over hele verden, uanset industri eller størrelse. Emner kan omfatte Windows-serverens fundamentale, Skype og måske et dybt dykke ind i virtualisering. Individuelle klasser spænder fra indledende Microsoft-kurser til netværk.

Microsoft certificeringsstuderende kan få færdigheder i en række teknologienheder, herunder mobilitet, cloud, data og appbyggere. Nøjagtigt diagnosticering af hardware- og softwareproblemer kræver, at kritisk tænkning og beslutningsfærdigheder er afgørende for succes inden for alle karriereområder. Forskning og omfattende tænkning er andre overførbare færdigheder, der anvendes i enhver branche eller karriere.

Kurser til Microsoft-certificering er tilgængelige internationalt på lokale gymnasier, universiteter og erhvervsskoler. Bredden af ​​klassematerialer og placering kan påvirke omkostningerne. Som følge heraf er ingen to kurser prissat det samme. Studerende skal kontakte institutionen efter eget valg for løbende tilmeldings- og registreringsgebyrer.
Studerende i en Microsoft certificering studieforløb kan lære de nyeste teknologier for at opnå en konkurrencefordel på markedet. Professioner, der udnytter disse færdigheder, omfatter it-direktører, programmører, netværksspecialister og desktop support teknikere. Specialiteter kan give elever fordele på bestemte markeder. Applikationsudviklere kan finde karrierer i spil- eller softwareudviklingsbranchen, mens netværksspecialister har stor efterspørgsel hos virksomheder med flere steder. Certificeringer i nicheapplikationer og teknologier kan finde karrierer i offentlige tjenester og sundhedssektoren.

Institutions of Higher Learning tilbyder en række online og offline kurser rettet mod den travle arbejds professionelle. Fleksible tidsplaner og muligheder kan give det nemme behov for at forfølge deres uddannelsesmæssige mål. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Distance Learning Centre
UK Online, Det Forenede Kongerige

MOS Word 2016 Kursus (Desktop / Office 365) dækker Microsoft Office Specialist eksamen mål at hjælpe eleverne forberede sig til Word 2016 77-725 Core Document Creation, samarb ... +

MOS Word 2016 Kursus (Desktop / Office 365) dækker Microsoft Office Specialist eksamen mål at hjælpe eleverne forberede sig til Word 2016 77-725 Core Document Creation, samarbejde og kommunikation eksamen og Ordet 2016 Expert 77-726 Oprettelse af dokumenter til effektiv kommunikation eksamen . -
Kursus
Deltid
100 timer
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her