close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At tage singular kurser på et hvilket som helst felt kan tilbyde et væld af viden og lært færdigheder, samtidig med at eleverne får mere frihed i planlægningen. Over tid kan flere kurser tage med til at afslutte et program, der helt sikkert er til gavn for en persons karriere. Hvad er et kursus i maskinindlæring? Kurser om dette emne lærer de metoder, hvor programmer kan lære af dataana… Læs mere

At tage singular kurser på et hvilket som helst felt kan tilbyde et væld af viden og lært færdigheder, samtidig med at eleverne får mere frihed i planlægningen. Over tid kan flere kurser tage med til at afslutte et program, der helt sikkert er til gavn for en persons karriere.

Hvad er et kursus i maskinindlæring? Kurser om dette emne lærer de metoder, hvor programmer kan lære af dataanalyse, så de lærde kan skabe kunstig intelligens. Der findes talrige typer data, der kan bruges til maskinindlæring, og eleverne læres, hvordan man styrer dataene, hvornår de skal bruges, og hvilken metode der passer bedst til. Kursisterne kan også lære kodningssprog, hvordan man genkender uregelmæssigheder og reparere dem, og hvordan man designer beslutningsprocesser baseret på de analyserede data.

De, der tager et kursus i maskinindlæring, kan få mulighed for at skrive programmer, der kan forbedre sig selv og færdighederne til at lære flere algoritmer, der skal anvendes i fremtiden. Da programmer oprettes for at træffe intelligente beslutninger, kan de mennesker, der skriver dem, også blive bedre beslutningstagere i deres daglige liv.

Da prisen afviger fra en skole eller universitet til den næste, varierer mængden af ​​penge til at tage kurset. Et kursus er færdigt alene og kan tage flere uger at afslutte, hvilket også påvirker den endelige pris.

Et kursus i maskinindlæring kan forberede fagfolk til at komme ind i en karriere med fokus på softwareudvikling. En maskininstruktør, der koncentrerer sig om kunstig intelligens, kan arbejde for at skabe programmer, der lærer og tilpasser sig selv, som kan bruges til mange områder inden for teknologi, såsom computere, mobiltelefoner, videospil osv. Der er også mulighed for at blive datavidenskabelig eller analytiker, der hjælper med at organisere og behandle data, hvad enten det skal bruges af mennesker eller maskiner.

Som et meget teknisk felt tilbydes kurser i maskinindlæring ofte online og er tilgængelige fra universiteter over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
MIT Sloan School of Management (Get Smarter)
Cambridge, USA

Udnyt transformativ teknologi i din strategiske tænkning.

Udnyt transformativ teknologi i din strategiske tænkning. -
Kursus
Deltid
Engelsk
Sep 2021
Online
 
First University Of National Technological Initiatives
Moskva, Rusland

End-to-end teknologier er ti nøgleområder i det nationale teknologiinitiativ - programmer til støtte for udviklingen af lovende industrier. Disse inkluderer kunstig intelligen ... +

End-to-end teknologier er ti nøgleområder i det nationale teknologiinitiativ - programmer til støtte for udviklingen af lovende industrier. Disse inkluderer kunstig intelligens og maskinlæring. -
Kursus
Deltid
Russisk
Sep 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her