close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En online kursus giver eleverne mulighed for at modtage information, komplet kursusaktiviteter, og deltage i uddannelsesaktiviteter over internettet. Denne type klasse er normalt et glimrende valg for studerende, der er uvillige eller ude af stand til at deltage i et stift planlagt traditionelt kursus. Så præcis, hvad er et online kursus i kunderelationer? Denne type program hjælper typisk st… Læs mere

En online kursus giver eleverne mulighed for at modtage information, komplet kursusaktiviteter, og deltage i uddannelsesaktiviteter over internettet. Denne type klasse er normalt et glimrende valg for studerende, der er uvillige eller ude af stand til at deltage i et stift planlagt traditionelt kursus.

Så præcis, hvad er et online kursus i kunderelationer? Denne type program hjælper typisk studerende opdage de bedste måder at interagere med kunderne i en virksomhed. Emnerne kan omfatte salg og marketing, kundeservice, data management, kunde profilering, forretningsetik, eller kommunikation. Nogle programmer kan fokusere på specifikke brancher som bryllup og begivenhed planlægning, rejser og turisme, detailhandel, eller skønhed og æstetik.

En række fordele kan komme til dem, der tager et kursus i kunderelationer. For eksempel kan eleverne lære, hvordan man bedre tiltrække og fastholde forbrugerne, der kan understøtte en virksomhed, som er et nyttigt karriere færdighed.Studerende kan være i stand til at få værdifuld branchespecifik viden.

De, der ønsker at tage et kursus i dette emne bør huske på, at omkostningerne generelt vil variere. Hver institution har forskellige privattimer og gebyrer krav og materialeomkostninger skifter ofte fra år til år. Omhyggelig finansiel forskning er normalt meget vigtigt at få en klar forståelse af, hvad din uddannelse vil koste.

Mange forskellige karrierer kan forfølges efter at have taget et kursus i kunderelationer. Studerende kan opleve, at de kan få arbejde i en række forskellige virksomheder og andre organisationer, eller de kan beslutte at lancere deres egen virksomhed. Mange brancher søger medarbejdere med erfaring i kunderelationer, herunder detailhandel, event management, gæstfrihed, og teknologi.

Hvis du føler, at du er klar til at tage et kursus i kunderelationer, så din uddannelse er lige rundt om hjørnet.Alt du skal gøre for at komme i gang er at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Milton Keynes, Det Forenede Kongerige

Lær hvordan du designer forretnings- og marketingaktiviteter for at engagere kunder gennem relationer i stedet for engangssalg.

Lær hvordan du designer forretnings- og marketingaktiviteter for at engagere kunder gennem relationer i stedet for engangssalg. -
Kursus
Deltid
4 uger
Engelsk
Online
 
Northwestern Kellogg School of Management
Evanston, USA

Udforsk innovative teknikker til at skabe overlegne kundeoplevelser, der adskiller din virksomhed fra sine konkurrenter.

Udforsk innovative teknikker til at skabe overlegne kundeoplevelser, der adskiller din virksomhed fra sine konkurrenter. -
Kursus
Deltid
6 uger
Engelsk
Sep 2021
Online
 
Acudemy
London, Det Forenede Kongerige

Kundeservice er handlingen for at tage sig af kundens behov ved at levere og levere professionel, hjælpsom service og assistance af høj kvalitet inden, under og efter kundens ... +

Kundeservice er handlingen for at tage sig af kundens behov ved at levere og levere professionel, hjælpsom service og assistance af høj kvalitet inden, under og efter kundens krav er opfyldt. -
Kursus
Fuldtid
Engelsk
Online
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
FutureLearn
Irvine, USA

Lær hvordan du forbedrer kundeoplevelsen ved hjælp af platforme til styring af kundeforhold, såsom Salesforce.

Lær hvordan du forbedrer kundeoplevelsen ved hjælp af platforme til styring af kundeforhold, såsom Salesforce. -
Kursus
Deltid
12 uger
Engelsk
Online
 
FutureLearn
Irvine, USA

Lær færdigheder, der gør det muligt for dig at designe og implementere strategier for at forbedre kundeoplevelsen og kundesucces.

Lær færdigheder, der gør det muligt for dig at designe og implementere strategier for at forbedre kundeoplevelsen og kundesucces. -
Kursus
Deltid
12 uger
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her