ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der ønsker at tjene penge mod en grad, men ikke ønsker at deltage i klasser på campus for at gøre det, kan drage fordel af den bekvemmelighed, der tilbydes af et online kursus. Online kurser tilbyder typisk den samme oplevelse og kursusarbejde som en individuel klasse, men materialet leveres via et web-baseret klasseværelse.

Hvad er et online kursus i kriminologi? Denne klasse er en indledende oversigt over den terminologi, teorier og praksis i strafferetlig disciplin. Studerende kan også forvente at dykke ind i klassifikationssystemerne og tendenser der definerer kriminologi, og tilgange til kriminalitetsopløsning og reduktion i forskellige miljøer vil sandsynligvis undersøges og kritiseres. Disse studier bidrager til elevernes kumulative forståelse af kriminalitet og dens konsekvenser i både lokale og globale sammenhænge.

Der er mange fordele, der kan opnås fra en sådan klasse.Studerende kan forberede sig på en karriere inden for strafferet, men endnu vigtigere kan de udvikle kritiske tænkningsfærdigheder, der sandsynligvis varer livet.

Studerende, der er bekymrede over omkostningerne ved tilmelding, bør overveje at ansøge om stipendier og anden støtte. Et adgangskontor er den bedste kilde til information til disse ressourcer samt omkostninger til deltagelse estimater.

At tage en online-klasse i kriminologi kan ligge grunden til en karriere på området også. Med kendskab til kriminelle mønstre, strafferetlig praksis og kriminologi teorier, kan du forfølge en karriere, der gør det muligt at sætte denne viden i praksis. Nogle af de job, der kan tilbyde denne mulighed, omfatter politibetjent, prøvetager, ungdomsarbejder, socialarbejder eller retsmedicinsk detektiv. Disse job alle giver chancen for at udvikle dine kriminologi færdigheder og hjælpe dit samfund, mens du gør det.

Hvis du vil tilmelde dig et online kursus i kriminologi, er det første skridt at finde en skole. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Kriminologi Filter

Fra kriminalitet til straf: en introduktion til strafferetskursus - University of York

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Hvad er en forbrydelse? Hvordan fungerer strafferetspleje i England og Wales? Find ud af mere ved at følge en sag gennem systemet.

Læs mere

Kursus i strafferetsplejen & kriminologi

International Career Institute
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

ICI leverer en kriminel retfærdighed og kriminologi kursus, der forbereder dig til de forskellige udfordringer i erhvervet. Udviklet af eksperter på området, giver vi et omfat ...

Læs mere