$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et videregående uddannelseskursus er en fantastisk måde for studerende at lære om et emne, der interesserer dem. De er tilgængelige i hundredvis af mulige fag fra hundredvis af institutioner, og kan tages selvstændigt eller som led i et uddannelsesprogram. Hvad er et kursus i calculus? Denne form for klasse beskæftiger sig med den matematiske gren, der fokuserer på kontinuerlig forandring… Læs mere

Et videregående uddannelseskursus er en fantastisk måde for studerende at lære om et emne, der interesserer dem. De er tilgængelige i hundredvis af mulige fag fra hundredvis af institutioner, og kan tages selvstændigt eller som led i et uddannelsesprogram.

Hvad er et kursus i calculus? Denne form for klasse beskæftiger sig med den matematiske gren, der fokuserer på kontinuerlig forandring. Studerende kan muligvis lære om differentieret beregning, der omhandler skråninger af buede linjer og ændringer, eller integral beregning, der omhandler måleområder under kurver og akkumulering af mængder. Emner omfattet af en sådan klasse kan omfatte lineær modellering, konstruktionsanalyse, beregningens grundlæggende sætning, derivater, integraler, grænser og mere. Ofte omfatter beregningskurser også uddannelse på andre grene af matematik, såsom geometri, algebra eller trigonometri.

Dem, der gennemfører en kalkuleringskursus, kan ofte skærpe deres matematiske evner. Andre færdigheder, der kan opnås, omfatter analyse, problemløsning og kritisk tænkning. Disse færdigheder kan bidrage til at forbedre jobudsigterne og fremskridt i fremtiden.

Studerende, der ønsker at tage et af disse kurser, bør overveje de mulige omkostninger. Undervisning, gebyrer, placering og bogudgifter bør alle tages i betragtning. Da omkostningerne kan variere mellem skoler, bør der anmodes om flere oplysninger fra hver skoles finansielle kontor.

Hvilke job er åbne for dem, der har gennemført et af disse programmer? De færdigheder, der erhverves i et beregningskursus, kan anvendes på mange forskellige felter. Studerende kan vælge at blive forskere, ingeniører, forskere, computerprogrammerere eller analytikere; De kan bruge deres evner i brancher, der spænder fra økonomi til teknologi. Mange studerende vælger at blive matematiklærere og uddanne andre om disse komplekse begreber.

Der er en række muligheder til rådighed for dem, der ønsker at studere calculus, herunder kurser på lokale institutioner eller udenlandske universiteter samt online klasser. Hvis du tror, ​​du er klar til at komme i gang, så søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
edX
Cambridge, USA

Dette college-niveau, kredit-kvalificerede Precalculus-kursus vil lære dig de færdigheder, der kræves for succes i fremtidige Calculus-studier.

Dette college-niveau, kredit-kvalificerede Precalculus-kursus vil lære dig de færdigheder, der kræves for succes i fremtidige Calculus-studier. -
Kursus
Deltid
15 uger
Engelsk
Online
 
Department of Mathematics University of York - Online Programs
York, Det Forenede Kongerige

Forfatterne studerer Wiener-processen og Ito integraler i nogle detaljer, med et fokus på resultater, der er nødvendige for Black-Scholes model til prisfastsættelse. Efter at ... +

Forfatterne studerer Wiener-processen og Ito integraler i nogle detaljer, med et fokus på resultater, der er nødvendige for Black-Scholes model til prisfastsættelse. Efter at have udviklet de nødvendige martingale egenskaber af denne proces, opførelsen af ​​den integrerende og ITO formel (bevist i detaljer) bliver omdrejningspunktet, både for teori og applikationer, og give konkrete eksempler på stokastiske differentialligninger anvendes i finansiering. -
Kursus
Deltid
4 - 8 måneder
Engelsk
Online