ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et online kursus er en praktisk og effektiv måde at opnå højere uddannelse på. Moderne arbejdsplaner kan gøre det svært for mange mennesker at finde tid til at være i et klasseværelse. Derfor har mulighed for online-studier at skabe den perfekte chance for at lære.

Hvad er et online kursus i advokatstudier? Studerende involveret i dette studieområde er underlagt en bred vifte af emner centreret omkring loven. Emner om forfatningsret, forretningsret, skattelovgivning og retssager er alle vigtige for at gennemføre dette kursus. Yderligere fokusområder, der kan forventes inden for dette område, er ejendomsplanlægning, forældremyndighed og selskabsret.

Studerende, der udforsker deres muligheder med et online kursus på dette område, introduceres til en række koncepter og færdigheder. Paralegal studier dækker alt fra forældremyndighed til intellektuel ejendomsret, så de studerende får en velafrundet forståelse af forskellige juridiske områder.

Online kurser i paralegal undersøgelser tilbydes akademiske institutioner over hele verden på grund af deres nyttige appel. Udgifterne til disse kurser vil variere afhængigt af den institution, du er interesseret i. Det er bedst at kontakte adgangskontorer for de seneste oplysninger om undervisning og gebyrer

Paralegal studier forberede lærde til at arbejde i en række professionelle miljøer. En advokat skal have stor viden om loven og en evne til at påtage sig tung forskning samt en vilje til at arbejde tæt sammen med advokater om flere sager på én gang. Efter dette studieforløb kvalificeres det også individer at arbejde inden for fast ejendom, forsikring og bankvirksomhed, blandt andre brancher.

At forfølge et online kursus kan hjælpe dig med at forberede en fremtid i advokatstudier. Institutioner over hele verden tilbyder klasser på dette område.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Juridisk assistentuddannelse Filter

Digital transformation af juridiske tjenester: Fra kontinuerlig forbedring til forstyrrelse online kort kursus

Northwestern Kellogg School of Management
Kursus
Sep 2021
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Stå i spidsen for ændringer i juridiske tjenester. Få færdighederne til at drive innovation, bruge data og implementere teknologi hos dit firma.

Læs mere

Kursus i paralegal

International Career Institute
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

ICI tilbyder en advokatfuldmægtig kursus for personer, der ønsker at forfølge en karriere inden såvel som for dem, der allerede arbejder som juridiske sekretærer og paralegals ...

Læs mere

Paralegal Studies

Community Care College
Kursus
Sep 2021
Engelsk
Online

Få et erhverv, der hjælper folk i det juridiske system og gør en forskel i dit samfund. Brug dine talenter til at hjælpe advokater med at finde løsninger og løse udfordrende p ...

Læs mere