ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kursus muligheder er forskellige. Afhængigt af interessepunktet er der klasser til rådighed for dem med et gymnasialt eksamensbevis og derover. Kurser kan variere i varighed fra et enkelt semester til tre år.

Hvad er et kursus i juridiske studier? Det er et kursus, der dækker teori, principper og praksis i loven, og kan tjene som en skridt i at opnå en grad eller opfylde efteruddannelsesbehov. Avancerede og specialiserede grader kan senere opnås for at forberede enkeltpersoner til at praktisere loven i bestemte lande og til at identificere nicherområder. Kursusemner kan omfatte international forretningsret, kriminologi og psykologi. Studerende kan lære, hvordan internationale domstolssystemer og tribunaler fungerer sammen med lokale og nationale jurisdiktioner, eller endda det grundlæggende i banklovgivning, som underviser lovgivningen inden for international bankvirksomhed.

Personer indskrevet i juridiske studier kurser få færdigheder, der kan overføres, så de kan vælge mellem et mangfoldigt udvalg af specialiteter. Reasoning og kritisk tænkning færdigheder kan muliggøre unikt udformede diskussioner. Opmærksomhed på detaljer gør det muligt at udarbejde præcise dokumenter, mens koncise verbale forklaringer kan leveres.

Kurser i juridiske studier tilbydes over hele verden. På grund af bredden af ​​klassematerialer og kursuslængder varierer omkostningerne fra en institution til en anden. Fremtidsstudenter skal undersøge skoler, der tilbyder valgfrihed og kontakte dem for opdateret registrering og beslægtede gebyrer.

Beskæftigelsesmuligheder for personer med eksamensbeviser er forskellige og omfatter erhverv som advokater, advokater, dataanalytikere og advokater. Der er også mange karriere uden for det juridiske erhverv, der kunne drage fordel af et lovstudiumskursus, herunder journalister, socialarbejdere, politikudviklere og personaleadministratorer. For dem, der foretrækker at blive i uddannelsessystemet, bruger lærere, professorer og fagforeningsrepræsentanter de overførbare færdigheder i den arena.

Uddannelsesinstitutioner tilbyder fleksible muligheder for studerende. Elektroniske formularer, online-klasser og fuld- og deltidsvalg gør det muligt for fagfolk at fortsætte deres uddannelse overalt i verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

21 Resultater i Jura Filter

Kritisk internationalt migrationsretskursus - University of Kent

FutureLearn
Kursus
05 Apr. 2021
<
Deltid
<
12 uger
Engelsk
Online

Undersøg historien, konteksten og den stadigt udviklende udvikling af migrationskontrol, der udøves af suveræne stater overalt i verden.

Læs mere

Universitetskursus i arbejds- og regnskabsrådgivning

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
6 måneder
Spansk
Online

Online Arbejds- og regnskabsrådgivningskursus forbereder dig til at være i stand til at imødegå virksomhedens administrative forpligtelser i disse spørgsmål, men det vil også ...

Læs mere

IT / AI Winter Law School Workshop

Kozminski University
Kursus
<
Deltid
<
4 dage
Engelsk
Online

Formålet med IT / AI Winter Law School er at henlede deltagernes opmærksomhed på udvalgte aktuelle emner inden for it-lovgivning og kunstig intelligens.

Læs mere

Digital transformation af juridiske tjenester: Fra kontinuerlig forbedring til forstyrrelse online kort kursus

Northwestern Kellogg School of Management
Kursus
Sep 2021
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Stå i spidsen for ændringer i juridiske tjenester. Få færdighederne til at drive innovation, bruge data og implementere teknologi hos dit firma.

Læs mere

Kursus: Berkeley Legal Studies Global Access Program

UC Berkeley Global: Study-Abroad Opportunities
Cursus
Kursus
<
Fuldtid
<
4 måneder
Engelsk
på universitet

Indvandring. Ophavsret. Offentlig politik. Alle aspekter af vores liv er påvirket og formet af de forskellige aspekter af loven. Lær hvordan du bliver en af morgendagens jurid ...

Læs mere

International lov

edX
Kursus
<
Deltid
<
12 uger
Engelsk
Online

Lær om det internationale samfunds lov, herunder hvordan international ret oprettes, anvendes og opretholdes i nutidens verden.

Læs mere

Kursus i strafferetsplejen & kriminologi

International Career Institute
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

ICI leverer en kriminel retfærdighed og kriminologi kursus, der forbereder dig til de forskellige udfordringer i erhvervet. Udviklet af eksperter på området, giver vi et omfat ...

Læs mere

Forensic Science Diploma Course

Harley Oxford
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
15 timer
Engelsk
Online

Uanset om du tænker på at lære retsmedicinsk videnskab som en hobby, eller du har en interesse i at arbejde som en retsmedicinsk forsker og vil øge din karriere til det næste ...

Læs mere

Databeskyttelse på arbejdspladsens online kursus

Acudemy
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Hvis du eller din organisation håndterer personlige oplysninger om enkeltpersoner, har du juridiske forpligtelser til at beskytte disse oplysninger.

Læs mere

Paralegal Studies

Community Care College
Kursus
Sep 2021
Engelsk
Online

Få et erhverv, der hjælper folk i det juridiske system og gør en forskel i dit samfund. Brug dine talenter til at hjælpe advokater med at finde løsninger og løse udfordrende p ...

Læs mere

Retsmedicinsk genopbygning af ansigtet: Find Mr. X-kursus - University of Sheffield

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
2 uger
Engelsk
Online

Lær mere om den retsmedicinske teknik til genopbygning af ansigtet fra eksperterne, der er involveret i en retssag.

Læs mere

Fra kriminalitet til straf: en introduktion til strafferetskursus - University of York

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Hvad er en forbrydelse? Hvordan fungerer strafferetspleje i England og Wales? Find ud af mere ved at følge en sag gennem systemet.

Læs mere

Udarbejdelse og forhandling af kommercielle kontrakter: En guide til aftaleret for ikke-advokater Kursus - College of Law

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Hvordan man effektivt udarbejder og forhandler kommercielle kontrakter.

Læs mere

Forensic Archaeology and Anthropology Course - Durham University

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Gå ind i den forensiske fascinerende verden, og lær, hvordan den afdøde er lokaliseret, genvundet og analyseret ved hjælp af DNA og patologi.

Læs mere

Introduktion til retsmedicinsk kursus - University of Strathclyde

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Lær retsmedicinsk videnskab online, fra efterforskning af forbrydelser til rapportering af bevisværdi i en sag.

Læs mere