ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Skiftende holdninger og krævende tidsplaner har fået akademiske institutioner over hele verden til at kompensere ved at tilbyde online kurser. Disse klasser er opbygget for at tillade dem, der normalt skal afstå på campus klasser med mulighed for at lære og vokse.

Så hvad er et online kursus i loven? Selv om et stort antal studerende, der forfølger denne grad, fortsætter med at forfølge karriere som advokater, er der mange fokusområder. Typiske emner til rådighed for dem, der forfølger lovens grader og kursus, omfatter strafferet, forfatningsret, lovgiver, forsvar og fortolkning. Loven er et bredt område, der gør det muligt at udvikle specialiteter over tid.

Efter denne vej kan eleverne få et væld af nyttige færdigheder, der kan anvendes både i karriere og hverdagsliv. Kritisk-tænkning færdigheder udvikles med hvert kursus, så de lærde kan have et øget øje, når det kommer til kræsne små ændringer i juridiske dokumenter.Intensiv undersøgelse af forfatningen er også en del af de fleste kursusbelastninger

De nøjagtige omkostninger ved at forfølge online kurser inden for loven varierer afhængigt af den akademiske institution, hvor du tilmelder dig. Selv om et stort antal universiteter og gymnasier tilbyder denne grad, vil undervisningen og afgiften afvige fra den ene til den anden.

Studerende i loven vil have mulighed for at arbejde i en række traditionelle og nye områder. Den mest almindelige karrieremuligheder for dem, der har denne grad er advokat, men det er langt fra det eneste valg. Andre interessante jobmuligheder e omfatter politiker, personlig rådgiver og finansiel rådgiver. At forme dit kursusbelastning omkring en koncentration kan være en glimrende måde at finde en karriere på, som passer til dine interesser.

At tage en online kursus kan gøre for en spændende og praktisk måde at starte din rejse mod en grad, der opfylder din fremtid.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

3 Resultater i Jura Filter

IT / AI Winter Law School Workshop

Kozminski University
Kursus
<
Deltid
<
4 dage
Engelsk
Online

Formålet med IT / AI Winter Law School er at henlede deltagernes opmærksomhed på udvalgte aktuelle emner inden for it-lovgivning og kunstig intelligens.

Læs mere

Iværksætteri: Juridisk og finansiel kort kursus online

Northwestern Kellogg School of Management
Kursus
Sep 2021
<
Deltid
<
8 uger
Engelsk
Online

Start din virksomhed på den rigtige måde. Tag informerede juridiske og økonomiske beslutninger på hvert trin i iværksætterrejsen.

Læs mere

Kursus: Berkeley Legal Studies Global Access Program

UC Berkeley Global: Study-Abroad Opportunities
Cursus
Kursus
<
Fuldtid
<
4 måneder
Engelsk
på universitet

Indvandring. Ophavsret. Offentlig politik. Alle aspekter af vores liv er påvirket og formet af de forskellige aspekter af loven. Lær hvordan du bliver en af morgendagens jurid ...

Læs mere