close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Online-kurser råd studerende mulighed for at engagere sig med en klasse og komplet kurser gennem en online ansøgning. Dette er en fantastisk måde at lære og arbejde hen imod de kreditter, der kræves for at tjene en grad. Hvad er et online kursus i it-sikkerhed? Denne kategori omfatter de væsentlige begreber i informationsteknologi, og mere specifikt, at de trusler almindeligt hjemsøge IT-… Læs mere

Online-kurser råd studerende mulighed for at engagere sig med en klasse og komplet kurser gennem en online ansøgning. Dette er en fantastisk måde at lære og arbejde hen imod de kreditter, der kræves for at tjene en grad.

Hvad er et online kursus i it-sikkerhed? Denne kategori omfatter de væsentlige begreber i informationsteknologi, og mere specifikt, at de trusler almindeligt hjemsøge IT-systemer. Nogle af de ideer, du kan forvente at lære om omfatter DDoS-angreb, cyberangreb og hacking. Ud over at lære om disse begreber, selv om, vil du opdage protokollen for håndtering af dem og afbøde skaderne på it-systemer. Dette er den sandsynlige vægt af klassen og emnet for størstedelen af ​​kursusaktiviteter inkluderet i kurset.

Der er mange fordele ved at lære om it-sikkerhed, men måske den største er en forbedret bevidsthed om vigtigheden af ​​sikkerhed og tryghed.Denne bevidsthed er et aktiv, der er sikker på at komme i handy med næsten enhver position, du kan få.

Hvis du ønsker at beregne, hvad indskrivning omkostninger vil være for din online kursus i it-sikkerhed, den bedste måde at gøre det på er at kontakte indlæggelser kontor på skolen du planlægger at deltage, og de kan give en mere præcis oversigt over omkostninger .

Der er mange karrieremuligheder, at de studerende, der tager en online kursus i it-sikkerhed kan forfølge. Færdiggørelse en uddannelse eller et certifikat kan kvalificere dig til arbejde som IT-sikkerhed specialist, en web-udvikler, et netværk tekniker eller en udvikler. Alle disse positioner udnytte viden om web sikkerhed udviklet i løbet, men hvis du virkelig ønsker at finpudse dit område af ekspertise, kan du vælge at tilbyde dine ydelser selvstændigt og arbejde for virksomheder, der har behov for it-sikkerhed rådgivning.

Din institution valg kan tilbyde et online kursus i it-sikkerhed.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Noroff School of Technology and Digital Media
Oslo, Norge

Praktisk it-uddannelse, der lærer dig at forhindre hacking og computerkriminalitet. Det voksende behov for IT-sikkerhedskompetence giver store jobmuligheder efter eksamen.

Praktisk it-uddannelse, der lærer dig at forhindre hacking og computerkriminalitet. Det voksende behov for IT-sikkerhedskompetence giver store jobmuligheder efter eksamen. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
Online
 
Distance Learning Centre
UK Online, Det Forenede Kongerige

Det europæiske pc-kørekort (ECDL) er en relevant og internationalt anerkendt kvalifikation til computerbrugere. ECDL forbedrer din forståelse og effektiv brug af computere. De ... +

Det europæiske pc-kørekort (ECDL) er en relevant og internationalt anerkendt kvalifikation til computerbrugere. ECDL forbedrer din forståelse og effektiv brug af computere. Dette fjernundervisning kursus åbne op for en bred vifte af muligheder gennem den brede vifte af færdigheder, det giver. -
Kursus
Deltid
80 timer
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her