close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En online kursus er en serie af lektioner leveres online, der er designet til at undervise et bestemt sæt af materialer og færdigheder. Kurser kan give en generel introduktion til et emne eller dykke dybt ind i en eller to specifikke emner inden dette emne. Hvad er et online kursus i innovation? Dette er en type af business class, der fokuserer på strategier til at fremme innovation inden for… Læs mere

En online kursus er en serie af lektioner leveres online, der er designet til at undervise et bestemt sæt af materialer og færdigheder. Kurser kan give en generel introduktion til et emne eller dykke dybt ind i en eller to specifikke emner inden dette emne.

Hvad er et online kursus i innovation? Dette er en type af business class, der fokuserer på strategier til at fremme innovation inden for en given organisation eller virksomhed. Uddannelser i innovation er ofte tværfaglig og omfatter klasser i erhvervslivet nøgletal, iværksætteri, erhvervsret, kommunikation og teambuilding. Emner i enkelte kurser kan omfatte undersøgelse af, hvordan innovationsprocessen fungerer, til strategier udnytte forskellige kilder til innovation, og tips til at strukturere erhvervsmiljøer at belønne innovation.

Lærde for innovation få værdifulde lederevner, der sætter dem i stand til at løse forretningsmæssige udfordringer på nye måder, genopfinde forretningsmodeller efter behov og balancering innovative ændringer med en forståelse af risikostyring. Problemløsning, beslutningstagning, og team-building færdigheder gøre innovation kursister entydigt stand til at trives i dagens erhvervsklima.

Omkostninger i forbindelse med online-kurser i innovation afhænger af, om kurset står alene eller er en del af et større program for undersøgelse, samt på bredden af ​​det materiale, der er dækket. Kontakt programmer af interesse at bestemme indskrivningsgebyrer.

Karriere i innovation er muligt på tværs af en bred vifte af virksomheder og organisationer.Mange innovation studerende er iværksættere forbereder sig på at starte deres egen virksomhed, men mange andre tage positioner som virksomhedsledere, analytikere og konsulenter, ved hjælp af deres viden om innovation til at køre etablerede virksomheder mod mere innovativ praksis. I disse positioner, kan arbejdet omfatte skabe og gennemføre forretningsplaner, der giver råd om at overvinde forskellige forretningsmæssige problemer og udfordringer, og designe metoder til at udvide markederne eller forbedre driften.

Der er mange forskellige typer af innovations- kurser, der udbydes online via institutioner placeret over hele verden. Bestem din foretrukne fokus og undersøge de mange muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Masters | MSc | MA
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Melbourne, Australien

En introduktion til strategisk tænkning, forandring og ledelsesformål.

En introduktion til strategisk tænkning, forandring og ledelsesformål. -
Kursus
Deltid
2 uger
Engelsk
Online
 
Saïd Business School, University of Oxford
Oxford, Det Forenede Kongerige

Design og implementer innovationsstrategier for fremtiden

Design og implementer innovationsstrategier for fremtiden -
Kursus
Deltid
6 uger
Engelsk
Aug 2021
Online
 
Northwestern Kellogg School of Management
Evanston, USA

Udforsk innovative teknikker til at skabe overlegne kundeoplevelser, der adskiller din virksomhed fra sine konkurrenter.

Udforsk innovative teknikker til at skabe overlegne kundeoplevelser, der adskiller din virksomhed fra sine konkurrenter. -
Kursus
Deltid
6 uger
Engelsk
Sep 2021
Online
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Copenhagen Institute of Interaction Design
San Jose, Costa Rica

Denne workshop fokuserer hurtigt på prototypernes værdi, uanset tidligere designerfaring, og introducerer forskellige prototypefideligheder, tips og tricks og processer til pl ... +

Denne workshop fokuserer hurtigt på prototypernes værdi, uanset tidligere designerfaring, og introducerer forskellige prototypefideligheder, tips og tricks og processer til planlægning og måling af prototypens succes. Vi vil demonstrere, hvordan man prototype på forskellige skalaer, fra grænseflader til produkter til hele tjenester. -
Kursus
Fuldtid
5 dage
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her