ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kurser er individuelle klasser, der kan træffes på universiteter, gymnasier, junior colleges og handel skoler verden over. For endnu større fleksibilitet, mange skoler tilbyder også online klasser. Studerende kan tage enkelte klasser eller forfølge uddannelser.

Feltet af engineering er en, der bruger matematik, naturvidenskab og kreativitet på måder, der resulterer i opfindelser, der forbedrer de daglige rutiner af mennesker fra alle samfundslag og i alle fagområder.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

5 Resultater i Ingeniørvidenskab, Det Forenede Kongerige, Fjernundervisning Filter

Teknisk rapportskrivning til ingeniørkursus

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Få en introduktion til teknisk rapportskrivning. Find ud af, hvordan du kommunikerer dine ideer gennem velskrevne ingeniørrapporter.

Læs mere

Digital Product Management Course - Darden School of Business, University of Virginia

FutureLearn
Kursus
30 Nov 2020
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Opbyg produktledelsesfærdigheder, når du lærer at planlægge, udvikle og styre et vellykket og brugerfokuseret digitalt produkt.

Læs mere

Skemaer for test af kvalifikationer til materialetestning på landevejskursus

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
3 uger
Engelsk
Online

Lær værdien af PTS (Kompetence Testing Schemes) til jord- og materialelaboratorietest på landlige veje, og hvordan man implementerer dem.

Læs mere

Kom godt i gang med Agile og Design Thinking Course

FutureLearn
Kursus
28 Sep 2020
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Få en introduktion til smidig produktudvikling og designtænkning, så du kan opbygge bedre digitale produkter.

Læs mere

Elektroteknik: Sensing, Powering og Controlling Course - University of Birmingham

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
3 uger
Engelsk
Online

Få en smag af en elektroteknisk grad. Skab din selvtillid til at kommunikere ideer og bruge teknisk ordforråd.

Læs mere