ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En af de bedste måder til yderligere karrieremål investerer i de videregående uddannelser. Ved at tage kurser inden for deres felt, studerende demonstrere vilje til deres karriere. Individuelle klasser kan give værdifulde færdigheder og videreuddannelse.

Processen med at skabe og vedligeholde nye maskiner, strukturer og flere bruger matematik samt social, økonomisk og videnskabelig viden er kendt som ingeniør. Der er mange underafdelinger af teknik beskæftiger sig med alt fra miljøet til elektricitet.

 

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

7 Resultater i Ingeniørvidenskab, Holland, Fjernundervisning Filter

Teknisk rapportskrivning til ingeniørkursus

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Få en introduktion til teknisk rapportskrivning. Find ud af, hvordan du kommunikerer dine ideer gennem velskrevne ingeniørrapporter.

Læs mere

Rørspænding (I) Program

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Kursus
<
Deltid
<
12 uger
Engelsk
Online

Fleksibilitetsanalysen af ​​rørsystemer udføres af fagfolk inden for ingeniørvirksomheder. Kurset er oprettet og ledet af kvalificerede professionelle ingeniører og er baseret ...

Læs mere

Elektroteknik: Sensing, Powering and Controlling Course

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
3 uger
Engelsk
Online

Få en smag af en elektroteknisk grad. Skab din selvtillid til at kommunikere ideer og bruge teknisk ordforråd.

Læs mere

Kom godt i gang med Agile og Design Thinking Course

FutureLearn
Kursus
28 Sep 2020
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Få en introduktion til smidig produktudvikling og designtænkning, så du kan opbygge bedre digitale produkter.

Læs mere

Skemaer for test af kvalifikationer til materialetestning på landevejskursus

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
3 uger
Engelsk
Online

Lær værdien af PTS (Kompetence Testing Schemes) til jord- og materialelaboratorietest på landlige veje, og hvordan man implementerer dem.

Læs mere

Digital Product Management Course - Darden School of Business, University of Virginia

FutureLearn
Kursus
30 Nov 2020
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Opbyg produktledelsesfærdigheder, når du lærer at planlægge, udvikle og styre et vellykket og brugerfokuseret digitalt produkt.

Læs mere

Principper for Statisk Udstyr Program

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Kursus
<
Deltid
<
6 måneder
Engelsk
Online

Dette er et specielt kursus for studerende, der arbejder og studerer på samme tid. Det er et selvstændigt kursus om statisk udstyr. Kurset er velegnet til ingeniører eller vid ...

Læs mere