close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et kursus er et kort college-program, der dækker et bestemt emne. Det er generelt tilgængeligt for at give de studerende en introduktion til et emne eller en specifik træning på et specialiseret område. Hvad er et online kursus i spildesign? Fokus i et spil design kursus er at undervise eleverne de forskellige elementer, der går i at skabe spil. Kurser kan lære elever om video og computer… Læs mere

Et kursus er et kort college-program, der dækker et bestemt emne. Det er generelt tilgængeligt for at give de studerende en introduktion til et emne eller en specifik træning på et specialiseret område.

Hvad er et online kursus i spildesign? Fokus i et spil design kursus er at undervise eleverne de forskellige elementer, der går i at skabe spil. Kurser kan lære elever om video og computerspil sammen med traditionelle brætspil og kortspil. Studerende i et kursus kan lære at producere prototyper og testspil. Kurset kan dække designkoncepter og værktøjer, der anvendes i spildesign. Studerende kan også studere spilterminologi, spilmekanik, spilleroplevelse og programmeringssprog. Et kursus kan også dække salgssiden af ​​spildesign og gå over emner som licens og marketing. Nogle kurser kan også indeholde et projekt, hvor eleverne skal oprette deres eget spil baseret på det, de har lært.

Studerende i et kursus i spildesign lærer forskellige færdigheder for at hjælpe dem med at lære at designe spil. De kan også få færdigheder i programmering, der kan bruges i andre karriereområder.

Omkostningerne ved et kursus kan variere fra skole til skole. Omkostningerne er generelt baseret på undervisning, gebyrer og omkostninger ved forsyninger, såsom bøger. Det bedste sted at få et omkostningsoverslag er direkte fra en skole.

Gennemførelse af et spildesign kursus kan hjælpe eleverne med at lære mere om deres færdigheder på dette område. Dette kan gøre det muligt for dem at beslutte at komme ind i feltet i en entry-level position eller at fortsætte deres uddannelse for at opnå en grad i spildesign. Nogle studerende kan afslutte et kursus med det formål at udvikle deres eget spil til at tage til markedet eller starte en freelance karriere i spildesign.

Hvis du er interesseret i at lære mere om spil design at tage et kursus i spil design kan være en god mulighed.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Western Iowa Tech Community College Distance Education
Sioux City, USA

Vi inviterer dig til at opleve vores online-program i videospiludvikling. Programmet udvikler færdigheder inden for modellering, teksturering, grundlæggende scripting, kunstne ... +

Vi inviterer dig til at opleve vores online-program i videospiludvikling. Programmet udvikler færdigheder inden for modellering, teksturering, grundlæggende scripting, kunstnerisk viden og videospil pipeline. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her