close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et online kursus er designet specielt til dem, der har travle liv. Friheden til at planlægge et kursus, du kan tage fra hjemmet, kan være et stort træk for dem, der forsøger at fuldføre en grad. Hvad er et online kursus i forretningslov? Dette er et studieområde for alle med interesse for retfærdighedsverdenen og kompleksiteterne i retssalen. Studieområder fælles med dette kursus valg o… Læs mere

Et online kursus er designet specielt til dem, der har travle liv. Friheden til at planlægge et kursus, du kan tage fra hjemmet, kan være et stort træk for dem, der forsøger at fuldføre en grad.

Hvad er et online kursus i forretningslov? Dette er et studieområde for alle med interesse for retfærdighedsverdenen og kompleksiteterne i retssalen. Studieområder fælles med dette kursus valg omfatter strafferet, juridisk skrivelse og civile procedurer. Forretningsretten fokuserer også på det juridiske aspekt af virksomhedslivet, hvor klasser løber fra regnskabsmæssig ledelse til ordentlige finansielle investeringer.

Studerende, der driver en erhvervsfaglig grad, udsættes for en række færdigheder, der kan bruges i fremtidige karriere såvel som i dagligdagen. Når erhvervslivet skifter dramatisk dagligt, kan eleverne forvente at blive informeret om de ændringer, der sker i hver branche, samt hvordan man kan forudsige de nævnte ændringer.

En online kursus er typisk mere overkommelig end mulighederne for at studere forretningslovgivning på campus. Præcise omkostninger varierer afhængigt af den institution, hvor du vælger at tilmelde dig, og du bør være sikker på at spørge skolerne om stipendier, stipendier og andre former for økonomisk støtte.

Et væld af muligheder præsenteres ofte for en studerende, der gennemfører online kurser i erhvervsret. Corporate litigator er en af ​​de bedste job opnået af dem, der begynder med denne type grad. Store virksomheder driver indkøb af mindre virksomheder i højere tal, og et sådant kursus forbereder også enkeltpersoner til stillinger som fusionsadvokat eller erhvervelsesadvokat.

Akademiens verden er en konstant forandring, der passer til de studerendes behov. Tilmelding til et online kursus kan hjælpe dig med at realisere dine drømme om at fuldføre en grad og fremme din karriere og uddannelse.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Northwestern Kellogg School of Management
Evanston, USA

Effektive ledere skal være i stand til at tage informerede, strategiske beslutninger, der opfylder organisatoriske målsætninger og implementere de passende forebyggende forans ... +

Effektive ledere skal være i stand til at tage informerede, strategiske beslutninger, der opfylder organisatoriske målsætninger og implementere de passende forebyggende foranstaltninger for at mindske risikoen. En væsentlig forståelse af det juridiske landskab vil hjælpe dig med at anerkende virksomheders adfærd med høj risiko, samtidig med at du giver sikkerhed og stabilitet og fungerer som en mekanisme til løsning af tvister. -
Kursus
Fuldtid
8 uger
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her