close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et online kursus er en læringsenhed ved videregående uddannelsesinstitutioner. Et kursus kan tilbyde adgang til licenseksamen eller være en del af et større uddannelsesprogram. De fleste kurser er færdige på mindre end et år. Hvad er et online kursus i erhvervsøkonomi? Mange kurser, der fokuserer på erhvervsøkonomi, er designet til at give eleverne en bedre forståelse af hovedagentteo… Læs mere

Et online kursus er en læringsenhed ved videregående uddannelsesinstitutioner. Et kursus kan tilbyde adgang til licenseksamen eller være en del af et større uddannelsesprogram. De fleste kurser er færdige på mindre end et år.

Hvad er et online kursus i erhvervsøkonomi? Mange kurser, der fokuserer på erhvervsøkonomi, er designet til at give eleverne en bedre forståelse af hovedagentteorien, informationsrollen på både eksterne og interne markeder og det økonomiske perspektiv på organisationen af ​​en virksomhed. Nogle højtuddannede kurser kan have forudsætninger, men de fleste online-kurser i erhvervsøkonomi har ikke. Dette kursus kan kræves for en uddannelse inden for økonomi, økonomi eller erhvervsadministration.

Online kurser tilbyder ofte en fleksibel tidsplan, hvilket er en af ​​de største fordele, du kan finde. Et online kursus i erhvervsøkonomi kan give dig de grundlæggende forudsætninger for at lykkes som en lille virksomhedsejer.

Mange studerende ønsker at kende prisen på et kursus, inden de begås. Du skal muligvis kontakte universitetet, som du håber at deltage i for at få disse oplysninger. Skolen, kurset og tidspunktet for året kan påvirke, hvor meget du skal betale.

De fleste studerende bruger en online kursus i erhvervsøkonomi som en skridt for at fremme deres uddannelse. Men nogle universiteter tilbyder certificering efter at have taget en enkelt kursus. I dette tilfælde kan du være berettiget til post-level positioner i business finance verden. Denne uddannelse kan føre til en velstående karriere som revisor, lille virksomhedsejer, bogholder eller finansiel konsulent. Din tidligere uddannelse og erhvervserfaring kunne spille en rolle i det job, du kan få.

Gør nogle undersøgelser for at finde et kursus, der passer til dig og derefter anvende. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
MIT Sloan School of Management (Get Smarter)
Cambridge, USA

Få værktøjerne til at genkende og reagere på de økonomiske kræfter, der former din virksomhed.

Få værktøjerne til at genkende og reagere på de økonomiske kræfter, der former din virksomhed. -
Kursus
Deltid
8 uger
Engelsk
Sep 2021
Online
 
Harvard Business School Online
Cambridge, USA

Readiness (CORe) er vores primer på fundamentet for forretningstænkning - et tre-kursus online-program designet til at forberede dig til at deltage fuldt ud i erhvervslivet. C ... +

Readiness (CORe) er vores primer på fundamentet for forretningstænkning - et tre-kursus online-program designet til at forberede dig til at deltage fuldt ud i erhvervslivet. CORe blev udviklet af HBS fakultet medlemmer for at indgyde en dyb forståelse af vigtige forretningskoncepter og problemløsning færdigheder. Mastering af de tre CORe kurser-Business Analytics, økonomi for ledere og finansiel regnskabsføring-vil give dig flydende i virksomhedens sprog. -
Kursus
Deltid
10 - 17 uger
Engelsk
19 Maj 2021
11 Maj 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her