Kurser er individuelle enheder af undersøgelsen, der kan tages enkeltvis eller som en række af klasser koncentreret i et bestemt område af undersøgelsen. Individuelle klasser kan variere i længde, omkostninger og antallet af sessioner per uge. Generel ledelse er et fokus på grundlæggende forretningsmetoder. Disse omfatter finansiering, human resource management, ledelsesmæssige regnskab o… Læs mere

Kurser er individuelle enheder af undersøgelsen, der kan tages enkeltvis eller som en række af klasser koncentreret i et bestemt område af undersøgelsen. Individuelle klasser kan variere i længde, omkostninger og antallet af sessioner per uge.

Generel ledelse er et fokus på grundlæggende forretningsmetoder. Disse omfatter finansiering, human resource management, ledelsesmæssige regnskab og makroøkonomi. Generel ledelse inkorporerer færdigheder i strategisk ledelse og organisatorisk adfærd, således at lederne kan lære bedste praksis, der kan anvendes på tværs af brancher.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
E-Careers
Slough, Det Forenede Kongerige +1 Mere

Få fuldt forberedt til at sidde dine Håndtering Successful Programmes Foundation og Practitioner eksamen med denne omfattende kursus pakke.

Få fuldt forberedt til at sidde dine Håndtering Successful Programmes Foundation og Practitioner eksamen med denne omfattende kursus pakke. -
Kursus
Deltid
6 måneder
Engelsk
Online