ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Online kurser er en god måde for folk med alternative tidsplaner for at forfølge viden. De kan til tider tildele certifikater eller akademiske grader.

Hvad er et online kursus i strafferet? Kurser i emnet tilbydes på forskellige niveauer. Der er specialiserede kandidatuddannelser eller doktorgradskurser, som f.eks. Offentlig administration til nødhåndtering. Disse kan være beregnet til fagfolk, der ønsker at opnå den viden, der er nødvendig for at bestå en specifik standardiseret eksamen, eller de kan være beregnet til avancerede samfundsvidenskabelige studerende, der ønsker at forfølge forskning. For en bachelor eller associeret niveau kursus, kan eleverne forvente at studere kriminelle retfærdige kurser under udforskning af metoder i samfundsvidenskab dataindsamling og analyse. Der er også nogle online certifikat programmer. Disse er ofte ment at uddanne enkeltpersoner til bestemte stillinger, såsom agenter for retshåndhævende eller erhvervsmæssige sikkerhedspersonale.

Forståelse af det strafferetlige system kan give et bedre billede af, hvordan kriminalitet og lov interagerer i samfundet, hvilket fører til bedre valg af statsborgerskab og ledelsesmuligheder. Referencer som certificeringer kan også gavne studerende under jobansøgningsprocessen.

På grund af det faktum, at niveauer kan variere fra flerårige masterprogrammer til mere kondenserede certifikatprogrammer, varierer undervisningskostnaden. Tjek med hvert program, før du sender en ansøgning.

Mange forskellige typer organisationer anvender personer med kendskab til strafferetlige rettigheder. Et eksempel på en post-niveau position er en sikkerhedsansvarlig. Disse stillinger kræver evnen til at holde optegnelser samt evnen til at træffe hurtige beslutninger baseret på politik. Sikkerhedsjob kan også kræve patruljer og regelmæssige søgninger af værdifulde aktiver. En ledende stilling, der kunne drage fordel af avancerede strafferetlige studier, ville være en direktør for krisestyring hos en statslig institution eller et stort selskab. Disse professionelle ledende hold identificerer og definerer finansielle og operationelle risici, og etablerer derefter politikker og rammer, der er nødvendige for at håndtere og afbøde.

Der findes strafferetlige programmer online på mange niveauer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

2 Resultater i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Filter

Fra kriminalitet til straf: en introduktion til strafferetskursus - University of York

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Hvad er en forbrydelse? Hvordan fungerer strafferetspleje i England og Wales? Find ud af mere ved at følge en sag gennem systemet.

Læs mere

Kursus i strafferetsplejen & kriminologi

International Career Institute
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

ICI leverer en kriminel retfærdighed og kriminologi kursus, der forbereder dig til de forskellige udfordringer i erhvervet. Udviklet af eksperter på området, giver vi et omfat ...

Læs mere