close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Online kurser er en god måde for folk med alternative tidsplaner for at forfølge viden. De kan til tider tildele certifikater eller akademiske grader. Hvad er et online kursus i strafferet? Kurser i emnet tilbydes på forskellige niveauer. Der er specialiserede kandidatuddannelser eller doktorgradskurser, som f.eks. Offentlig administration til nødhåndtering. Disse kan være beregnet til fag… Læs mere

Online kurser er en god måde for folk med alternative tidsplaner for at forfølge viden. De kan til tider tildele certifikater eller akademiske grader.

Hvad er et online kursus i strafferet? Kurser i emnet tilbydes på forskellige niveauer. Der er specialiserede kandidatuddannelser eller doktorgradskurser, som f.eks. Offentlig administration til nødhåndtering. Disse kan være beregnet til fagfolk, der ønsker at opnå den viden, der er nødvendig for at bestå en specifik standardiseret eksamen, eller de kan være beregnet til avancerede samfundsvidenskabelige studerende, der ønsker at forfølge forskning. For en bachelor eller associeret niveau kursus, kan eleverne forvente at studere kriminelle retfærdige kurser under udforskning af metoder i samfundsvidenskab dataindsamling og analyse. Der er også nogle online certifikat programmer. Disse er ofte ment at uddanne enkeltpersoner til bestemte stillinger, såsom agenter for retshåndhævende eller erhvervsmæssige sikkerhedspersonale.

Forståelse af det strafferetlige system kan give et bedre billede af, hvordan kriminalitet og lov interagerer i samfundet, hvilket fører til bedre valg af statsborgerskab og ledelsesmuligheder. Referencer som certificeringer kan også gavne studerende under jobansøgningsprocessen.

På grund af det faktum, at niveauer kan variere fra flerårige masterprogrammer til mere kondenserede certifikatprogrammer, varierer undervisningskostnaden. Tjek med hvert program, før du sender en ansøgning.

Mange forskellige typer organisationer anvender personer med kendskab til strafferetlige rettigheder. Et eksempel på en post-niveau position er en sikkerhedsansvarlig. Disse stillinger kræver evnen til at holde optegnelser samt evnen til at træffe hurtige beslutninger baseret på politik. Sikkerhedsjob kan også kræve patruljer og regelmæssige søgninger af værdifulde aktiver. En ledende stilling, der kunne drage fordel af avancerede strafferetlige studier, ville være en direktør for krisestyring hos en statslig institution eller et stort selskab. Disse professionelle ledende hold identificerer og definerer finansielle og operationelle risici, og etablerer derefter politikker og rammer, der er nødvendige for at håndtere og afbøde.

Der findes strafferetlige programmer online på mange niveauer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Warwick, Det Forenede Kongerige +1 Mere

Hvad er en forbrydelse? Hvordan fungerer strafferetspleje i England og Wales? Find ud af mere ved at følge en sag gennem systemet.

Hvad er en forbrydelse? Hvordan fungerer strafferetspleje i England og Wales? Find ud af mere ved at følge en sag gennem systemet. -
Kursus
Deltid
4 uger
Engelsk
Online
 
International Career Institute
London, Det Forenede Kongerige

ICI leverer en kriminel retfærdighed og kriminologi kursus, der forbereder dig til de forskellige udfordringer i erhvervet. Udviklet af eksperter på området, giver vi et omfat ... +

ICI leverer en kriminel retfærdighed og kriminologi kursus, der forbereder dig til de forskellige udfordringer i erhvervet. Udviklet af eksperter på området, giver vi et omfattende kursus, der vil uddanne dig til at være effektiv i mange positioner relateret til kæmper forbrydelser. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her