close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kurser udgør den mest grundlæggende komponent i uddannelsessystemet. De kan fokusere på et emne i et givet felt eller undersøge hele emnet. Disse klasser kan vare overalt fra nogle få måneder til flere år afhængigt af intensiteten af ​​kurset og hyppigheden af ​​opgaver. Hvad er kurser i CSR? Virksomhedernes sociale ansvar, også kendt som CSR, er en form for selvregulering. Afh… Læs mere

Kurser udgør den mest grundlæggende komponent i uddannelsessystemet. De kan fokusere på et emne i et givet felt eller undersøge hele emnet. Disse klasser kan vare overalt fra nogle få måneder til flere år afhængigt af intensiteten af ​​kurset og hyppigheden af ​​opgaver.

Hvad er kurser i CSR? Virksomhedernes sociale ansvar, også kendt som CSR, er en form for selvregulering. Afhængigt af firmaet og kulturen omkring det, kan den nøjagtige definition ændres lidt. Virksomheder bruger typisk det til at overvåge og modvirke de virkninger, de har på samfundet og miljøet. Disse klasser dækker ofte emner, herunder strategier for miljøpåvirkning, udvikling af lovrammer og planlægning af finansiel ansvarlighed.

Der er en enorm personlig fordel, der kan opnås ved at deltage i kurser i CSR. De underviser ofte ledelsesmæssige færdigheder, da disse giver virksomhedsledere mulighed for at regulere organisationer såvel som personale. Mange kurser instruerer også eleverne om, hvordan man analyserer virksomhedens indflydelse og implementerer en plan for at minimere negative effekter.

Eleverne kan undre sig over, hvor meget det koster at tage kurser i CSR. Desværre, fordi disse klasser tilbydes af flere universiteter i forskellige lande, er det umuligt at give et bestemt svar. Fremtidsstudenter skal kontakte institutionens finansielle afdeling direkte for priser og information vedrørende stipendier og anden støtte.

Studerende, der studerer virksomhedernes sociale ansvar, er ofte interesserede i karriere i virksomhedsledelse. VSA vil være et aktiv for kandidater, der arbejder som finansielle ledere ved at hjælpe dem med at overvåge deres virksomheds skattemæssige virkninger. Administrativ ledelse kan hjælpe med at organisere sociale ansvar planer. Uafhængige CSR-konsulenter kan tilbyde deres tjenester til organisationer, der ønsker at gennemføre ansvarlighed.

Afhængigt af de pågældende kurser kan eleverne være i stand til at deltage i klasser over hele verden. Online, fuldtids og deltid optioner er ofte tilgængelige. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Campus Universitario Europeo
En Coruña, Spanien +2 Mere

Corporate Social Responsibility (CSR) er virksomhedernes bidrag til bæredygtig udvikling med henblik på at forbedre den sociale, økonomiske og / eller miljømæssige.Det betyder ... +

Corporate Social Responsibility (CSR) er virksomhedernes bidrag til bæredygtig udvikling med henblik på at forbedre den sociale, økonomiske og / eller miljømæssige.Det betyder, at når en virksomhed har opnået en resultatopgørelse -
Kursus
Fuldtid
Deltid
6 måneder
Spansk
Online
 

EAN University
Bogotá, Colombia

Metodologi baseret på forretningssager og aktive undervisningsmetoder, der integrerer teori og nuværende forretningsvirksomhed.

Metodologi baseret på forretningssager og aktive undervisningsmetoder, der integrerer teori og nuværende forretningsvirksomhed. -
Kursus
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her