close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Der er interesseret i et bestemt område, men stadig ikke er sikker på om det er den rigtige vej for dem, kan drage fordel af at tage et online kursus. Disse giver de studerende overalt en glimrende måde at lære lidt mere om et felt, før at blive involveret, eller de kan endda hjælpe erfaren person opbygge deres færdigheder yderligere. Hvad er et online kursus i computernetværk? I en verd… Læs mere

Der er interesseret i et bestemt område, men stadig ikke er sikker på om det er den rigtige vej for dem, kan drage fordel af at tage et online kursus. Disse giver de studerende overalt en glimrende måde at lære lidt mere om et felt, før at blive involveret, eller de kan endda hjælpe erfaren person opbygge deres færdigheder yderligere.

Hvad er et online kursus i computernetværk? I en verden, der er ved at blive konsekvent mere afhængige af computerteknologi og kommunikation, kan det bare være en af ​​de mest værdifulde nye kurser til rådighed. Studerende, der tager en lang række online-kurser lære en hel del om de kommunikations evner, som computere og andet tech giver samtidig beherske en bred vifte af færdigheder såsom at installere og administrere servere ved hjælp af værktøjer forbundet med at bygge en server eller operativsystem, bygge undernet, konfiguration systemer til den virkelige verden beskæftigelse og opbygge en bedre forståelse af fælles netværk komponenter.

De færdigheder, der undervises i alle disse kurser kan være yderst salgbare i hele verden, men har virkelige verden ansøgninger. Kommunikationsevner, både online og i person, kan styrkes som følge af at tage de rigtige kurser, og tage sig af tech bliver sandsynligvis en meget enklere opgave.

Mange faktorer bidrager til de samlede omkostninger ved at tage et kursus i computer netværk, såsom den studerendes land, skolen giver kurset og mediet af undersøgelsen. Derfor gør en smule shopping rundt er en god idé til dem på udkig efter den bedste værdi.

Øget afhængighed af netværk ved hjælp af online-kilder kan have gjort dem med en uddannelse på dette område uundværlige i den moderne verden.Derfor kan studerende, der har afsluttet de rigtige online kurser finde en bred vifte af jobs til rådighed, herunder erhverv såsom computer programmør, netværk ingeniør, netværk analytiker, netværk tekniker, databaseadministrator, og computer reparation specialist.

Finde din ideelle skole for online-kurser er enkel. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Distance Learning Centre
UK Online, Det Forenede Kongerige

PC Teknologi - Level 3 Online kursus er ideelt for studerende, der ved, hvordan man bruger computere, men ønsker at tage det næste skridt og lære mere om de forskellige kompon ... +

PC Teknologi - Level 3 Online kursus er ideelt for studerende, der ved, hvordan man bruger computere, men ønsker at tage det næste skridt og lære mere om de forskellige komponenter, der udgør en PC og måske tage deres første skridt ind i en karriere som en PC tekniker . Formålet med kurset er at give den studerende en god forståelse af PC hardware, Windows operativsystemet samt vejledning om vedligeholdelse, netværk og sikkerhedsspørgsmål. -
Kursus
Deltid
100 timer
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her