close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kurser udvider udviklingen af ​​personlige specialiserede interesser, der kan gavne en persons hobbyer, personlige liv og karriere afhængigt af de certificeringer og eksamensbeviser, der søges efter. Hvad er et kursus i cloud computing? Grundlæggende cloud computing koncepter undervises sammen med infrastruktur, cloud netværk og applikationer tilgængelige i skyen. Nogle kurser kræver o… Læs mere

Kurser udvider udviklingen af ​​personlige specialiserede interesser, der kan gavne en persons hobbyer, personlige liv og karriere afhængigt af de certificeringer og eksamensbeviser, der søges efter.

Hvad er et kursus i cloud computing? Grundlæggende cloud computing koncepter undervises sammen med infrastruktur, cloud netværk og applikationer tilgængelige i skyen. Nogle kurser kræver også færdiggørelsen af ​​et stort projekt ved hjælp af de færdigheder og informationer, der læres under kurset. Der er certificeringer og uddannelse til rådighed for specifikke aspekter som sikkerhed, design, visse programmer og Google. Varigheden strækker sig fra et par dage til flere uger. Kurser er til rådighed lokalt og i udlandet med varierende adgangskrav.

For dem, der er interesseret i at arbejde med computere og netværksinfrastruktur, kan cloudnetværk, applikations- og sikkerhedskompetencer, der læres i disse kurser, hæve en kandidats viden og genoptage. Den praktiske erfaring, som studerende får i kurset, kan bruges i arbejdsstyrken og hjemme.

Omkostningerne til at deltage i et kursus varierer afhængigt af den tid, der er nødvendig for færdiggørelsen og institutionen. Alle tilknyttede gebyrer og omkostninger skal findes på kursuswebstedet eller ved at ringe til en admissionsrådgiver.

IT-branchen har ekspansioneret eksponentielt i de seneste årtier, hvor cloud computing bliver en integreret del af denne vækst. Virksomheder som Amazon, Microsoft, Facebook og Google ansætter IT-fagfolk med cloud computing-certifikater. Dette certifikat hjælper dem, der søger at blive cloud arkitekter og cloud administratorer. Ud over store it-virksomheder har mange virksomheder brug for fagfolk med erfaring i cloud computing. Certificeringen kan øge et CV, øge indtjeningspotentialet og give de nødvendige færdigheder til denne integrerede del af it og business.

De fleste kurser tilbydes på campus, men nogle tilbydes online i både fuld- og deltidsansættelse, så de potentielle studerende får den fleksibilitet, de har brug for. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Makati, Filippinerne

Udvikl AI Engineering-færdigheder ved hjælp af Microsoft Azure på vejen mod rollebaserede certificeringer.

Udvikl AI Engineering-færdigheder ved hjælp af Microsoft Azure på vejen mod rollebaserede certificeringer. -
Kursus
Deltid
17 uger
Engelsk
Online
 
FutureLearn
Makati, Filippinerne

Lær dataanalyse på Microsoft Azure ved hjælp af Python-programmering.

Lær dataanalyse på Microsoft Azure ved hjælp af Python-programmering. -
Kursus
Deltid
15 uger
Engelsk
Online
 
FutureLearn
Makati, Filippinerne

Oplev dyb læring i Azure i dette ExpertTrack, der dækker AI-grundlæggende, maskinindlæring og dyb læring med Python.

Oplev dyb læring i Azure i dette ExpertTrack, der dækker AI-grundlæggende, maskinindlæring og dyb læring med Python. -
Kursus
Deltid
21 uger
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her