$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et kursus er en uddannelsesenhed, der tilbydes af universiteter og gymnasier, der fokuserer på et bestemt emne. Studerende tager et online kursus for at få en introduktion til det pågældende emne eller at dybere dybere ind i et bestemt område af beslægtet materiale. Hvad er et online kursus i astronomi? Studerende, der tilmelder sig disse kurser, gør det for at få et indledende niveau vi… Læs mere

Et kursus er en uddannelsesenhed, der tilbydes af universiteter og gymnasier, der fokuserer på et bestemt emne. Studerende tager et online kursus for at få en introduktion til det pågældende emne eller at dybere dybere ind i et bestemt område af beslægtet materiale.

Hvad er et online kursus i astronomi? Studerende, der tilmelder sig disse kurser, gør det for at få et indledende niveau viden om, hvordan solsystemet virker. Studerende kan lære, hvordan fysik påvirker planeterne, månerne, stjernerne og andre himmellegemer og hvordan man bruger astronomiske modeller og observationer til at støtte disse ideer. De kan også lære om ekstra solplaneter, mørk energi og sorte huller. Studerende kan vurderes på deres viden ved hjælp af test, projekter eller online diskussionsfora.

De færdigheder, som eleverne opnår i online-astronomikurser, gælder for mange forskellige erhverv.Videnskabelig, kritisk tænkning og evnen til at arbejde som en del af et hold er uvurderlige færdigheder, som kan bruges til at avancere på et hvilket som helst felt. De organisationsfærdigheder, som eleverne udvikler, kan også hjælpe med at vise, at de er i stand til at påtage sig mere ansvar, hvilket ofte oversætter til bedre betalende stillinger.

Omkostningerne ved et kursus i astronomi er i høj grad afhængig af det universitet, der tilbyder kurset. Faktorer som studerende tilmelding, universitetets placering og økonomiske forhold bidrager alle til omkostninger.

Studerende, der har studeret astronomi og fortsætter deres uddannelse inden for astronomi og beslægtede områder, kan være i stand til at forfølge nogle spændende karriere. Nogle studerende kan blive succesfulde astronomiprofessorer ved universiteter eller gymnasier. Andre kan være lykkelige som teoretiske eller observatoriske astrofysikere. Regeringen og universiteterne er de største arbejdsgivere af astronom-relaterede arbejdere.

Verden er begyndt at se den utrolige værdi, som online kurser nu tilbyder til studerende over hele verden. Disse enkle værktøjer kan hjælpe eleverne med at ændre deres liv fra deres hjem, og det har aldrig været lettere at få adgang til disse programmer. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Perimeter Institute
Waterloo, Canada

Dette læringsmodul giver en introduktion til moderne kosmologi, og hvordan det forklarer nogle eksperimentelle fakta om vores univers. Vi starter med at diskutere det homogene ... +

Dette læringsmodul giver en introduktion til moderne kosmologi, og hvordan det forklarer nogle eksperimentelle fakta om vores univers. Vi starter med at diskutere det homogene univers, der er beskrevet af FRW-rumtiden, forklare de forskellige komponenter i stofindholdet, røre ved Big Bang-nukleosyntese, CMB, mørkt stof og mørk energi. Vi diskuterer også motivationer til at indføre inflation, og hvordan det forudsiger den rigtige form for udsving, der fører til strukturdannelsen i vores univers. -
Kursus
English (Canada)
Online