close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En kursussti kan begynde med generelle klasser, der passer til personer med et gymnasium. Klasselængder kan gå fra en måned til et semester og være en del af et certifikat eller et uddannelsesprogram. Hvad er et kursus i anvendt datalogi? Det er en uddannelse, der forbereder eleverne til specialiserede computerbaserede karriere. En bachelorgrad eller kandidatgrad i anvendt datalogi begynder… Læs mere

En kursussti kan begynde med generelle klasser, der passer til personer med et gymnasium. Klasselængder kan gå fra en måned til et semester og være en del af et certifikat eller et uddannelsesprogram.

Hvad er et kursus i anvendt datalogi? Det er en uddannelse, der forbereder eleverne til specialiserede computerbaserede karriere. En bachelorgrad eller kandidatgrad i anvendt datalogi begynder ofte med grundklasser i computersoftware, hardware og systemer. Bachelor-grad niveau kurser kan anvende teknikker og datalogi teorier til at forstå datastrukturer, systemanalyse og design og software engineering. Avancerede grader kan undervise i den nyeste computer systemer arkitektur, datakommunikation og computer kontrol.

Anvendte computer science studerende får karriere-specifikke færdigheder som applikationsdesign, diskret matematik og analytisk tænkning. At have et åbent sind og en vilje til at nærme sig gamle problemer på en ny måde kan være effektiv i mange karriereveje.

Computere og teknologi er efterspurgte på globalt plan. Så meget som uddannelsesinstitutionerne varierer, så gør omkostningerne. Studerende skal kontakte deres valgskole for nuværende pensumkrav og nøjagtige priser på tilmelding og tilhørende gebyrer.

Beskæftigelsesmuligheder er vellidt for elever, der gennemfører et kursus i anvendt datalogi. Store og små virksomheder har brug for programmører og databaseadministratorer. Computerspildesignere og multimedieudviklere er blandt de mere populære karrierer på grund af øgede teknologiske evner. Specialiseringer kan resultere i højere lønninger og stillinger. Personer, der søger avancerede grader, kan finde jobs med høj vækst i medicinske og tekniske brancher, der påvirker det globale samfund, herunder genetik, biologi, beregningsfysik og finansiel modellering.

Arbejdende fagfolk har brug for fleksible tidsplaner og praktiske lokationer. Mange af dagens uddannelsesinstitutioner har tilpasset og kan tilbyde fjernundervisningsmoduler og campussteder for at opfylde disse krav. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Preply
Brookline, USA

Brug søg filtre til at finde private Java vejledere, alt efter dit budget og behov. Preply hurtigere med Preply vejledere, følg din individuelle vej.

Brug søg filtre til at finde private Java vejledere, alt efter dit budget og behov. Preply hurtigere med Preply vejledere, følg din individuelle vej. -
Kursus
Deltid
Engelsk
Sep 2021
Online
 
FinTech School
San Francisco, USA

Blockchain repræsenterer en måde at overføre værdi, sikkert og uden central myndighed involveret. Det er uden tvivl den vigtigste teknologiske innovation i de sidste to årtier ... +

Blockchain repræsenterer en måde at overføre værdi, sikkert og uden central myndighed involveret. Det er uden tvivl den vigtigste teknologiske innovation i de sidste to årtier. Fintech gennem blockchain teknologi er klar til at forstyrre verden på en måde, som vi ikke har set siden introduktionen af ​​verdensomspændende web. -
Kursus
Deltid
Engelsk
Sep 2021
Online
 
Preply
Brookline, USA

Brug søg filtre til at finde private Python vejledere, alt efter dit budget og dine behov. Preply hurtigere med Preply vejledere, følg din individuelle vej.

Brug søg filtre til at finde private Python vejledere, alt efter dit budget og dine behov. Preply hurtigere med Preply vejledere, følg din individuelle vej. -
Kursus
Deltid
Engelsk
Sep 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her