close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et kursus er som regel en enkelt klasse på et bestemt emne, der hjælper en studerende med at få nødvendig viden om et emne, forfølge en personlig interesse eller skære en faglig færdighed. Kurser er generelt værdsat for deres alsidighed i dagens komplekse samfund. Hvad er et kursus i algoritmer? Kurser i algoritmer kan hjælpe eleverne med at forbedre deres analytiske resonnement og comp… Læs mere

Et kursus er som regel en enkelt klasse på et bestemt emne, der hjælper en studerende med at få nødvendig viden om et emne, forfølge en personlig interesse eller skære en faglig færdighed. Kurser er generelt værdsat for deres alsidighed i dagens komplekse samfund.

Hvad er et kursus i algoritmer? Kurser i algoritmer kan hjælpe eleverne med at forbedre deres analytiske resonnement og computer programmeringsfærdigheder. Enkelt sagt er en algoritme en proces, der gør det muligt for en computer at fuldføre en opgave. Mange algoritme kurser fokuserer på computer programmering, data manipulation og organisation. En elev med et analytisk sind og et ønske om at lære mere om komplekse datasystemer kan nyde og drage fordel af at studere algoritmer.

Studerende, der studerer algoritmer, kan få en række respekterede livskompetencer. Måske kan det tydeligvis studere komplekse datamønstre skærpe problemløsningskompetencer. Desuden kan applikationsbygning og datastrukturer udvikle højt anerkendt teknologisk ekspertise.

Afhængigt af skole og placering varierer kurser i algoritmer i omkostninger. Den gennemsnitlige studerende kan estimere, at fuld algoritmer programmer sandsynligvis tager et par år at fuldføre.

Når kursuskrav er gennemført, kan en lærer, der har studeret algoritmer, være klar til at søge beskæftigelse på en række områder. Først og fremmest kan en kandidat søge beskæftigelse inden for computerteknologifeltet og bruge hans eller hendes lærte færdigheder til at udvikle software og applikationer. Derudover kan dataanalyse være gavnlig inden for andre tekniske områder, såsom teknik, programdesign og matematik. Videnskab, teknologi, teknik og matematik job, også kendt som "STEM" jobs, er i høj efterspørgsel i dagens globale økonomi. Afslutte kurser i algoritme undersøgelser kan hjælpe med at drive en elev til højere karriere og lønniveauer.

For mere information, besøg venligst kursusoversigtssiden og udfyld websiderne. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Saïd Business School, University of Oxford
Oxford, Det Forenede Kongerige

Oxford Algorithmic Trading Program sigter mod at give deltagerne et omfattende overblik og forståelse af reglerne, der driver succesrige algoritmiske handelsstrategier. Progra ... +

Oxford Algorithmic Trading Program sigter mod at give deltagerne et omfattende overblik og forståelse af reglerne, der driver succesrige algoritmiske handelsstrategier. Programmet ledes af Nir Vulkan, lektor i erhvervsøkonomi ved Oxford Saïd, en førende myndighed inden for anvendt forskning og undervisning om hedgefonde. Programmet indeholder også en række gæsteksperter, der fører den systematiske handelsindustri. -
Kursus
Deltid
6 uger
Engelsk
Aug 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her