Read the Official Description

Dette gratis tre-uger gratis online kursus udforsker praktisk cybersikkerhed, herunder privatlivets fred, betalingssikkerhed og sikkerhed derhjemme.

Hvorfor deltage i kurset?

I den moderne verden, informationssikkerhed har indflydelse på os alle: i hjemmet, på arbejdet, online og i livet i almindelighed. Ligesom mange opfindelser, der er gået forud, internettet og på nettet, skyen og tingenes internet (IoT) bringer med sig mange fordele, men også åbne op for nye muligheder for kriminel aktivitet. Så bør du undgå al kontakt med denne fagre nye verden? Dette gratis online Kurset præsenterer et alternativ, der giver dig den viden til at træffe informerede beslutninger.

Forstå nøgleemner i cybersikkerhed

Kurset vil introducere dig til nogle af de aktuelle nøgleemner i cybersikkerhedsforskning og vise, hvordan de relaterer til hverdagen. Vi vil se på, hvordan overgangen til online lagring af personoplysninger påvirker privatlivets fred, hvordan online betalinger kan foretages sikkert, og hvordan spredning af "intelligente" enheder påvirker sikkerheden. I løbet af de tre uger af kurset vil vi se på disse emner fra forskellige perspektiver: brugerens, potentielle angribere og en virksomhed. Vi vil også diskutere, hvordan forskning undervejs på Newcastle University behandler disse emner. Privacy online: Hvad er personlige oplysninger? Vi begynder med at se på vores egen tro og praksis, når det kommer til at give vores data online. Hvad er værdien af ​​vores personlige data til virksomheder? Og hvordan kan du finde ud af, hvilke oplysninger om dig, er let tilgængelige online? Betalingssikkerhed: Vi foretager betalinger hver dag, vi køber varer i butikken, og vi køber varer online, men hvor sikre er disse betalinger? Hvor sikker er vores penge? Alle de forskellige betalingsmetoder, kreditkort / betalingskort, check og bitcoin er et kompromis mellem sikkerhed og bekvemmelighed. Vi vil se på den løbende udvikling mellem betalingsvindel og de sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes til at forhindre svig. Sikkerhed i hjemmet: Med stigende antal selvstændige, internet-aktiverede enheder i vores hjem og biler, på vores håndled og i vores tøj, hvordan kunne de blive misbrugt? Og hvad kan vi gøre ved at forstå og reagere på de risici og trusler?

Lær af cybersikkerhed forskere og praktikere

Kurset er præsenteret af forskere og praktikere fra Newcastle University School of Computing Science, en anerkendt akademisk Centre of Excellence i Cyber ​​Security Research (ACE-CSR). Holdet gennemfører forskning inden for områder som kryptografi og informationssikring med fokus på at forstå det menneskelige element i cybersikkerhed - ofre, efterforskere og angribere. Hvert emne er ledet af en forskning ekspert på dette område. North East Regional Cyber ​​Crime Unit (UK) sagde: Jeg var imponeret. Indholdet er virkelig relevant og dynamisk og ikke blot dine grundlæggende sikkerhed tips - der er lidt mere i det end det. Det er meget brugervenligt interaktivt.

Hvilke emner vil du dække?

 • Privacy online: Hvad er personlige oplysninger? Vi begyndte med at se ind i vores egen tro og praksis, når det kommer til at give vores data online. Hvad er værdien af ​​vores personlige data til virksomheder? Og hvordan kan du finde ud af, hvilke oplysninger om dig, er let tilgængelige online?
 • Betalingssikkerhed: Vi foretager betalinger hver dag, vi køber varer i butikken, og vi køber varer online, men hvor sikre er disse betalinger? Hvor sikker er vores penge? Alle de forskellige betalingsmetoder, kreditkort / betalingskort, check og bitcoin er et kompromis mellem sikkerhed og bekvemmelighed. Vi kigger på den løbende udvikling mellem betalingsvindel og de sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes til at forhindre svig.
 • Sikkerhed i hjemmet: Med stigende antal selvstændige, internet-aktiverede enheder i vores hjem og biler, på vores håndled og i vores tøj, hvordan kunne de blive misbrugt? Og hvad kan vi gøre ved at forstå og reagere på de risici og trusler?

Hvad vil du opnå?

 • Udforsk kompromisser mellem sikkerhed og bekvemmelighed i hverdagen
 • Forklare centrale emner i cybersikkerhed
 • Debat god praksis i at give ud data online
 • Vurdere værdien af ​​personoplysninger til kommercielle virksomheder
 • Udforsk udviklende kamp mellem betalingssvig og forebyggelse af svig
 • Undersøg de risici og afhjælpninger i vores brug af "intelligente" enheder

Hvem er kurset for?

Kurset er velegnet til personer, der har en vis viden om cybersikkerhed, noget IT-baggrund og en interesse i at finde ud af, hvor langt man er i praksis inden for cybersikkerhed samt fremtidige forskningsretninger.

Diverse

 • GRATIS online kursus
 • Varighed: 3 uger
 • 3 timer pw
 • Certifikater til rådighed
Program taught in:
Engelsk
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

This course is Online
Start Date
Nov. 2019
Duration
3 uger
Deltid
Fuldtid
Price
Free
GRATIS online kursus
Deadline
By locations
By date
Start Date
Nov. 2019
End Date
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
End Date