Read the Official Description

Udvikling af menneskelige ressourcer

Human Resource Development (HRDV) læseplan fokuserer på de færdigheder og viden, der er nødvendig for at interagere med mennesker i forskellige arbejdsindstillinger.

Programoversigt

Kurser i Human Resource Development programmet trækker på teori fra de sociale og adfærdsmæssige videnskaber samt organisatorisk lederskab. HRDV kurser er designet til at hjælpe eleverne med at forstå og løse problemer, der konfronterer både individer og organisationer. Coursework fokuserer på emner på arbejdspladsen som menneskelige relationer og kommunikation, uddannelse og udvikling, bemandingsfærdigheder og strategier og ledelse på arbejdspladsen.

Ansøgningsproces

For at forfølge en minor i Human Resource Development, skal du først kontakte din akademiske rådgiver. Både din akademiske rådgiver og rådgivere i Student Services Center of University Studies vil arbejde sammen med dig for at fuldføre den proces, der er nødvendig for at erklære din mindreårige.

Programkrav

Selvom eleverne i universitetsstudier ikke behøver en mindreårig, kan elever i andre uddannelser søge en mindreårig i Human Resource Development ved at tage 18 timer i HRDV kurser godkendt af en Human Resource Development rådgiver. Kernen (krævede) kurser for en Human Resource Development mindre er HRDV 2301, 3301 og 3303. De resterende 9 timer kan vælges ud fra HRDV 3305, 3307, 3308, 3309 eller 3310. Det anbefales at de 18 timers kurser tages i nedenstående rækkefølge:

  • HRDV 2301: Introduktion til menneskelig ressourceudvikling.
  • HRDV 3301: Menneskelige relationer i menneskelig ressourceudvikling.
  • HRDV 3303: Introduktion til forskning inden for menneskelig ressourceudvikling.
  • Vælg mindst tre klasser fra HRDV-læseplanen.
Program taught in:
Engelsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
18 timer
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date