Kursus Cubase og midi sammensætning

CPA Online

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus Cubase og midi sammensætning

CPA Online

Kursus Cubase og MIDI sammensætning

Digital lyd er i stigende grad krævende med hensyn til kvalitet og viden formater og indlæg, især nu, vi i stigende grad intuitive og avancerede værktøjer. Hos CPA tilbyder vi vores Online Cubase kursus, vil du lære at håndtere den mest anvendte i industrien for at skabe computer musik-software og MIDI-kompositioner. Du vil vide, hvordan man kan gøre musikalske arrangementer skabe forskellige musikalske stilarter ved hjælp af forskellige teknikker til optagelse altid give dem en professionel finish, der begynder med den oprindelige kilde til den endelige sammensætning.

Dette kursus træner dig til at arbejde MIDI til produktion, biografer, radioer og skabe alle former for musikalske projekter, soundtracks og lyd pletter, animationer, annoncer, taler ... osv. I løbet af Cubase MIDI sammensætning og være klar til at komme ind på markedet arbejde som en professionel. CPA Online garanterer dig hvordan!

Inkluderet Materiale: Kurset omfatter licens Cubase Cubase 6 elementer (kun kompatibel med Windows7 og MAC) og en Korg Nano controller.

DAGSORDEN

  1. CUBASE: introduktion og elementer
  2. CUBASE: MIDI-protokollen
  3. MIDI Redaktører og MIDI plugins
  4. MIDI indspilning

PRAKTISKE INDHOLD

Frivillige træningssessioner vil blive udført i audiovisuelle faciliteter Salduie CPA (Zaragoza) Foundation, der tager sigte på forsøgene med audiovisuelt udstyr til at supplere programindholdet.

Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
300 timer
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen