Kursus: Avanceret design til virtuelle studier af bæredygtighed

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Kursus Advanced Design for Sustainability (ades4s) er et unikt bygget tværfagligt program, der uddanner studerende til at bygge bro over videnskabelige og teknologiske opdagelser og udviklinger med behovene i samfundet og miljøet gennem design. Vores studerende dykker dybt ned i forskning på tværs af disciplinære grænser, tilegner sig viden fra flere videnskabelige og humanistiske områder og gennem deres egen færdighedsbase producerer innovative moderne løsninger til de komplekse flerlagsudfordringer i dag. Vi har tilpasset ades4s kursus 2020/2021 til de nuværende globale forhold, og fra oktober 2020 er vores program også tilgængeligt i virtuelle studier.

Det virtuelle program indeholder vores fem moduler :

 1. 'Tænkende design',
 2. 'Bæredygtighed, modstandsdygtighed og økologi',
 3. Kunstigt liv og bæredygtighed,
 4. Tribalisme og fremtidige sociale strukturer og
 5. Biodesign: The World of Growing Things.

De fem moduler danner tilsammen det fulde etårige kursus. Det er naturligvis muligt at deltage i modulerne separat baseret på individuelle præferencer. For eksempel kan man vælge kun at deltage i et modul eller tre moduler eller hele kurset.

135226_Image1.pngInstitute of Advanced Design Studies","author_url":"","source":""}" />

ADES virtuel studiostruktur og detaljer

Modul 1 og 2 tilbydes kun i virtuel studietilstand. Modul 3, 4 og 5 er tilgængelige både i virtuel studie og i studietilstand. Naturligvis er den virtuelle studiemodel baseret på 100% live-forelæsninger, men alt klassemateriale er optaget og stilles til rådighed for studerende for at lette fleksibilitet.

Moduler i det virtuelle klasseværelse:

 • 4 dage om ugen aktiviteter, herunder:
  • Live-streamet foredrag, diskussioner og workshops med fremtrædende moderatorer
  • Virtuel studie og forskningsarbejde i grupper
  • Individuel og gruppevejledning med ADES-facilitatorer
 • Samlet anbefalet engagement: 16 timer / uge
 • Det maksimale studerendes antal er 25 studerende pr. Modul

Kursus krav

Vi inviterer personer med forskellige kulturelle og disciplinære baggrunde med MSc (ved udvælgelse BSc) grader i for eksempel - men ikke begrænset til - produkt-service design, arkitektur, teknologi, teknik, også kandidater i anvendt videnskab, kunstnere, antropologer og filosoffer. Alle ansøgere bliver forpligtet til at deltage i en online-samtale som en del af ansøgningsprocessen, hvor engelskkundskaber bedømmes (så det er ikke nødvendigt at indsende officielle certifikater).

Hvorfor studere med ADES og hvorfor NU?

Vi lægger stor vægt på studerendes og moderatorers interaktion, samarbejde. Modulerne er designet til at studerende kan arbejde sammen om at udforme udfordringer inden for det givne tema med fokus på bæredygtighed. Gennem betydelig designundersøgelse lærer de studerende at anvende den genererede viden på tværs af discipliner og industripraksis i form af modulstudioprojekter. De bedste modulprojekter offentliggøres af ADES i slutningen af hvert modul. Derudover tilbyder vi deltagelse i aktiviteter uden for læseplaner som korte kurser og studieture arrangeret af ADES. For studerende, der følger det virtuelle studieprogram, og som gerne vil tilslutte sig ADES-studiet i Budapest, åbner vi vores studiodøre for studerende fra januar 2021 (underlagt sikkerhed og rejsebegrænsninger).

Fokus på bæredygtighed i dag er enormt. Indsatsen rundt om i verden er rettidig, da klimaændringer og menneskeligt fodaftryk i miljøet manifesterer sig på en skala, vi simpelthen ikke er forberedt på. Opfordringen til at "handle nu" er faktisk presserende. ADES blev bygget til at reagere på denne presserende karakter. Men ikke med flere grønne produkter, systemer og tjenester, men med en idé om, at vi har brug for ”heads-on før vores hands-on” for at nå frem til virkelig radikale løsninger. Ideen om, at vi ikke kan løse vores problemer med de samme værktøjer, der skabte dem. Der er behov for nyt design til bæredygtighed, der informerer om den handling, der er så presserende.

Fordelene ved at studere med ADES stort set

 • En-til-en-vejledning: ADES-erfarne undervisere er altid tilgængelige for diskussioner og til at give vejledning til individuelle studerende såvel som grupper. ADES-virtuelle studiofunktioner ligner alle små produktdesignstudier, co-labs eller tænketanke, hvor studerende, moderatorer og tutorer har lige adgang til videngenerationsaktiviteter, og hvor målet er samproduktion af viden.
 • Specialister i design til bæredygtighedsundersøgelser: Vi er en banebrydende, uafhængig skole med design dedikeret til at vejlede vores studerende mod at blive tankeledere inden for bæredygtighed.
 • Gæstemoderatorer i verdensklasse: ADES-studerende arbejder med vidt anerkendte videnskabsfolk, lærde, designere og innovatører, som er i forkant med at ændre vores samfund gennem deres arbejde.
 • Kreativt, inkluderende læringsmiljø: At være en virkelig tværfaglig uddannelse, ADES læringsmiljø tillader eksperimentering, kreativitet og radikal innovation inden for studiemetoder såvel som output, samtidig med at den er åben for kulturel og disciplinær mangfoldighed, der ledsager multidisciplinære grupper.
 • Realitetsfokuseret: Vores rolle i global uddannelse er at være banebrydende inden for designuddannelse til bæredygtighed. Vi arbejder tværfagligt for at supplere eksisterende uddannelsesprogrammer og for at øge uddannelsesmæssig mangfoldighed for bæredygtighed på tværs af discipliner. I vores kurser lærer studerende ud over at gøre grønnere design; de undersøger, hvordan vi kan tilpasse vores nuværende organisationer og systemer til en verden, der er ført af principper for økologi, bæredygtighed og elasticitet.
 • International Student Community: Vores studerende er kreative og nysgerrige, har allerede et færdighedsgrundlag og en grad i en disciplin og søger at fremme deres færdigheder og specialiserer sig i bæredygtighed. Vores klasser er sammensat af individer med alle kulturelle og disciplinære baggrunde, for eksempel inden for design af produkt-tjenester, arkitektur, teknologiteknik, også kandidater i naturvidenskab samt kunstnere, antropologer og filosoffer.
 • Udgivelse: ADES-kurser giver studerende flere muligheder for at udvikle individuelle og gruppeprojekter, hvor de kan demonstrere deres erhvervede indsigt, personlige og tværfaglige udvikling og evnen til at anvende deres viden. ADES hjælper derefter med udgivelse og anden kommunikation.
 • Design tankegangsfærdigheder for radikal bæredygtighed: ADES-studerende vil være i stand til at bevæge sig ud over at anvende forretnings-som-sædvanlige designløsninger til menneskelig ønske og ikke tænke på menneskelige, produktmæssige eller forretningscentrede måder, men de vil forstå, at den mest kritiske begrænsning i alle design bestræber man sig på radikal bæredygtighed, som ved at opretholde vores eksistens sammen med eksistensen af vores planet. Vores mission er at transmittere en tværfaglig designuddannelse, så vores studerende kan bidrage til et blomstrende miljø.
 • ADES e-learning-certifikat: Vores studerende tildeles et eksamensbevis fra Institute of Advanced Design Studies , Budapest. Certifikatet tildeles efter afslutningen af modulprojektet.

Om skolen

Institute of Advanced Design Studies (ADES) er en uafhængig designskole, der tilbyder studieprogrammer inden for bæredygtighed for studerende og fagfolk. Vores program er baseret på en tværfaglig tilgang til bæredygtighed, og vi accepterer studerende fra alle baggrunde. Vi anerkender kompleksiteten og multidisciplinariteten i de udfordringer, vi står over for i dag med klimaændringer, miljøforringelse, arbejdsliv og ændringerne i det globale samfund, og at der er behov for en ny type ekspertise til at tackle disse udfordringer. ADES er bygget til at træne en ny type designer, udstyret med designtænkende værktøjer og designprocesværktøjer, kyndige til at arbejde i tværfaglige teams, mens de er beføjet til at anvende deres egen disciplin, hvad enten det drejer sig om design, kemi eller bioingeniør, til at løse multi -disciplinære problemer i dag. I stedet for at have et traditionelt fakultet, arbejder ADES med gæstemoderatorer, der er globale tankeledere fra en række forskellige discipliner, fra designere til biologer, ingeniører og filosofer for at opnå helhedsorienterede tilgange, der er passende til at løse dagens problemer.

ADES virtuelt studieprogram 2020/21

href = "https://www.designstudies.hu/virtual-studio

ADES studieprogram (virtuelt og i studiomix) studieprogram 2020/21

href = "https://www.designstudies.hu/ades4s

Senest opdateret May 2020

Om skolen

The Institute of Advanced Design Studies (ADES) is an independent school of design offering study programmes in sustainability for postgraduate students and professionals. Our programmes are based on ... Læs mere

The Institute of Advanced Design Studies (ADES) is an independent school of design offering study programmes in sustainability for postgraduate students and professionals. Our programmes are based on a transdisciplinary approach to sustainability and we accept students from all backgrounds. Minimer